PS - PK

Prokuplje

Član od: 06.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Paneli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan koji mi je prodao displej sa ostecenjem a tvrdio je da je potpuno ispravan. Kada je obavesten o tome negirao je da je znao da je panel ostecen i za razlog ostecenja navodi da je panel dugo stajao kod njega te da je to moguci uzrok kvara. Pokusao sam da vratim isti medjutim clan se vise nije javljao na moj poziv i nije procitao poruke koje sam poslao na kp. Pozvan sa tudjeg tel. javio se i rekao da mu slobodno dam negativnu ocenu da on ne zeli da vrati novac jer ga je potrosio. Sobzirom da je i u predhodnoj trgovini koju sam obavio sa njim nakon slanja robe tj maticne ploce i kabla za vga promenio cenu tj povecao prilikom slanja i sada ovaj problem koji je nastao to je dovoljan razlog da dobije negativnu ocenu . Na samo 9 ocena koje ima kao prodavac jedna negativna je dovoljan razlog da dobro razmislite dali treba saradjivati sa ovakvim clanovima koji su za rad sitne dobiti spremni na sve. PROVERITE SVE DOBRO PRE ODLUKE O TRGOVINI SA OVIM CLANOM.
Izneta gomila neistina displej je proveren pre slanja cak je bila stavljena i slika displeja u radu,poslao mi poruku nakon nekoliko dana citiram ".Pojavljuju se sitne ble tackice koje se vide kada je bela pozadina na tamnoj pozadini to se slabije uocava" to svaki normalan covek zna da se bele tackice vide ako ih ima na crnoj pozadini a ne na beloj ali mu verovatno nije odgovarao model ili je naso u medjuvremenu negde jevtinije pa ovaj hteo da vrati.Sto se tice prve trgovine i to je laz jer je licno njegov covek (kolega) preuzeo robu tako da nisam mogo nista da mu skuplje naplatim cak i da sam hteo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.