psgames.hr

Kragujevac

Član od: 19.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog gospodina sam nasao preko kupujem prodajem, a kasnije mu se javio na instagram stranici. Nemojte kupovati od ovog clana. Ne isplati vam se uopste. Sada sam ga nasao opet na kp pa ga ocenjujem kako drugi kupci ne bi ispastali kao ja. Kupio sam nba2k20 ali posto je postovani obrisao oglas moram ga ovde oceniti. Dosta puta mi se zakljucavala igrica pa jedno vreme cak nije htela ni da radi. Cekao sam i po nedelju dana da bi doticni nesto uradio povodom toga. Pre neki dan mi se opet zakljucala ali ovog puta doticni je promenio sifru od naloga i zato nmg da je vratim. Saljem mu poruke na instagramu on je aktivan ali ignorise. Poslao sam mu poruku danas na kp odmah je odgovorio jer nije znao da sam to ja. Nikakva preporuka za ovot clana. Nemojte kupovati od njega.
Postovani kupili ste igru nba2k20 po ceni od 590din koja je bila za igranje sa offline konzolom. Nakon nekog vremena igra Vam se zakljucala nakon cega ste nam se pozalili. Tu smo Vam izasli u susret i dali Vam nov nalog gde mozete igrati i online (bez ikakve doplate) pod uslovom da ne dirate nista na nalogu vec samo tu jednu igru da skinete i da ne ulazite vise na taj nalog. Nakon cestih izbacivanja sa naloga na koji ste se Vi ipak ulazili, mi smo Vas upozorili preko poruka da to ne radite, 15 dana nakon toga(23.10.) nam stize mejl da je sifra od naloga promenjena i da je zatrazeno i menjanje mejla ali su security questions bili pogresni, gde smo promenili sifru. Pristup tom nalogu ste imali samo Vi jer je ovo bio lican nalog.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaju vam igru preko naloga i nakon nekog vremena vam kažu kako morate igrati offline inače će vam Sony pozakljucavati igre, nakon mesec ipo dana bezuspešnog upitivanja na viberu kada možemo uključiti internet na ps4, dobijajuci odgovor da će nam "javiti", mi smo sinoć uključili na svoju ruku i igre što su od njih bile su zaključane, sve ostale rade normalno. Dakle, promenili su nam pristupnu šifru za igru, nalog, profil šta već sa kog smo kupili igru, a uplatili novac unapred. Igrali offline nadajući se da će javiti kad "Sony" bude to otklonio. Nažalost tako su mnogi prošli. Ne nasedajte na jeftine igre preko naloga i da vam umesto dve poklone čak 5 igara, na kontu jedne, to je prevara.
Postovani, izgleda da ste pogresan nalog ocenili. Nama ste samo poslali poruku 'Da li je igrica dostupna' gde smo Vam odgovorili da jeste i onda ste nam poslali razne uvrede. Molimo proverite u suprotnom cemo morati da zatrazimo @kpteam @kpsupport da pogleda nas razgovor i obrisu Vas kometar a i Vas nalog oznaciti kao 'spam'.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.