Pupin electronics

Beograd | Vračar

Član od: 18.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da pokupimo konzolu u petak u radnji, pitali smo za dostupnost u četvrtak i da li može da se rezerviše, i dobili potvrdan odgovor. Krenuli smo iz Šapca po konzolu i u putu su nam poslali da ipak više nema konzole.
Nažalost, tačno. Poručili smo konzolu od uvoznika, međutim umesto da konzola stigne do nas, javili su nam da je poslednji komad i da je oštećena. Nije nam ostalo ništa drugo nego da otkažemo klijentu. Naravno da je klijent mogao da se javi, sigurno bi napravili neki dogovor da ne bude oštećen, ali eto. Najlakše dati negativnu ocenu. Svakako, čovek je u pravu. Sve najbolje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucena posiljka za dostavu, prodavac je odgovorio da ce poslati punjac na adresu. Nakon 3 dana posiljka nije stigla uz odgovor da je prodavac prevideo porudzbinu.
Tako je .

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mogu reci samo da je baterija uzasno losa. .. potpuno ista kao stara u mom tabletu. Drzi maximalno jedan sat od 100% do 1%. Napunio sam je do kraja ali nista. Ocekivao sam bar da ce biti malo bolja od stare. Jednostavno njena kupovina nema svrhu. Sto je najgore do sad sam za tu bateriju dao 2600din + 400din postarina + 1000din zamena u servisu. Realno kad se presaberem, sad i kad bi mi Pupin electronics zamenio ovu bateriju dodatni troskovi opet bi mi bili jos 1000din za demontazu u servisu i kasnije jos 1000din za montazu nove. I naravno dok se sve to ne zavrsi ja nemam da koristim tablet na kom mi je i SIM kartica. Drugim recima za***ao sam se kupovinom ove baterije. U ostalom trebalo je da poslusam savet koji sam dobio u svim servisima da je ne kupujem. A i logicno je od strane svake fabrike da se ne menjaju orginalne baterije nego da se kupuju novi modeli mobilnog ili tableta na 1-2 godine sto je i poslovna politika svakog proizvođača pametnih uredjaja.
I gde je ovde naša krivica? Da li ste pokušali da je vratite ili tražite zamenu? Koji dogovor nije ispoštovan i šta u komunikaciji nije kako treba? Nekim ljudima treba oduzeti tastaturu i ostaviti samo miš.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zbog neadekvatno upakovane posiljke ja dajem negativnu ocenu. kojaje ostecena. i niko ne odgovara za to.
Mi do sada poslasmo 1000 ekrana, svi upakovani na isti način.Kurirska služba probušila njihovu kesu, naše dve kutije i pucketavu foliju, i neće da nadoknade štetu, pa ajde da dam negativnu barem nekome.Vama na čast.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PUPIN ELECTRONICS NE PRODAJE ORIGINALNE BATERIJE! Poručio sam od člana PUPIN ELECTRONICS bateriju za mobilni telefon samsung s8, sa ciljem da dobijem originalnu bateriju. Kada sam dobio bateriju, otišao sam u servis gde mogu da je zamenim i pre otvaranja telefona dobio sam mišljenje servisera da baterija nije original i da nije dobra kupovina. U komunikaciji sa ljudima iz Pupin electronicsa dobio sam uverenje da serviser ne zna svoj posao i da oni prodaju samo originalne baterije. Pošto sam verovao ljudima iz Pupin electronicsa odlazim posle nekoliko dana kod servisera i tražim da mi uradi zamenu. Posle nekog vremena serviser mi šalje slike koje jasno govore da ono što su mi ljudi iz Pupin electronicsa prodali je KOPIJA i baterija NIJE ORIGINALNA 1. razlika u kvalitetu priključnog džeka. UPOREDITE! 2. Baterija mora da sadrži datum proivodnje kao što ima na originalu. UPOREDITE! 3. Kvalitet otiska mastila. UPOREDITE! 4. Na svoju bateriju su stavili nalepnicu original. Sve ovo dokumentujem slikom ( https: //i. imgur. com/mHrY0jP. jpg) Pošto sam poslom van Beograda, zovem ljude iz Pupin electronicsa koji mi kažu da dođem lično i da će da mi vrate novac. Objašnjavaju mi da oni kupuju od zvaničnog uvoznika i da baterija mora da bude orginalna. Odlazim posle 15 dana u Beograd ali mi oni tada kažu da moraju da pošalju reklamaciju uvozniku jer je prošlo 14 dana od kada sam dobio bateriju. Posle 7 dana mi šalju odgovor da je reklamacija neoosnovna jer UVOZNIK KAŽE DA JE BATERIJA ORIGINAL. Od danas će baterija biti na oglasu kod mene jer meni kopija ne treba a PUPIN ELECTRONICS OBMANJUJE KUPCE DA PRODAJE ORIGINALNE BATERIJE. I JA KAO I ONI IMAM PREPORUKE, I ČLAN SAM KUPUJEM PRODAJEM I PRE NJIH TAKO DA NEMAM NAMERU DA PRAVIM ŠTETU OVOJ KOMPANIJI VEĆ SAMO DA KAŽEM ISTINU I DA UPOZORIM POTENCIJALNE KUPCE.
Poštovani Darko, hvala na želji da ne pravite štetu firmi,ali ajde da probam i ja da objasnim. Poručili ste originalnu bateriju koju mi nabavljamo od ovlašćenog uvoznika.Uvoznik nama prodaje ORIGINALNE baterije sa deklaracijom, gde postoje svi podaci uvoznika.Sve artikle kupljene kod nas smo OBAVEZNI ZAKONOM da prihvatimo i vratimo novac u roku od 14 dana od dana kupovine, što sam Vam i rekao kada ste zvali.Baterija je kupljena, ako se ne varam, negde polovinom septembra, a pojavili ste se sa baterijom početkom novembra.Rok za povrat novca je prošao, i mora se ući u proceduru garantnog postupka.Baterija je poslata uvozniku, koji je vratio sa konstatacijom da je ispravna i originalna i nema osnova za reklamaciju. Dalje,da ispratimo stavke: 1. Na koji način je utvrđen kvalitet priključnog džeka, kako sam korisnik navodi 2. Molim Vas uputite me gde ste pronašli da baterija MORA sadržati datum proizvodnje? 3. Molim Vas,kvalitet otiska mastila...objasnite mi da znam i ja za ubuduće, o čemu pričate? 4. Niti smo šta stavljali na bateriju, niti stavljamo bilo šta na bilo koji deo koji prodajemo. Optužiti nekoga da namerno obmanjuje koupce je ozbiljna optužba, posebno na mestu koje je javno dostupno i gde svi mogu da pročitaju.Kao što Vam je već objašnjeno, nismo uvoznici već prodavci.Ime uvoznika je na deklaraciji, niste pokušali da kontaktirate uvoznika.Uradili smo sve što je do nas, opet nije dovoljno.Da ste se potrudili, pronašli bi informaciju da orignalne baterije u telefonima NISU IDENTIČNE originalnim baterija koje se prodaju kao rezrvni delovi. Na kraju, Dragoslva Srejovića 1 je ovlašćeni servis za samsung, koji je takođe i uvoznik, i pitate sve što Vam nije jasno.Ipak, izgleda da Vaš serviser zna bolje od ovlašćenog servisa. Nažalost, izabrali ste način da optužujete nekoga dokazima koje ste paušalno utvrdili, i prinudila nas da ugled firme branimo pravnim sredstvima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.