Quebec

Sombor

Član od: 01.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvarno ne volim da dajem negativnu ocenu ali moram, da drugi ne bi napravili istu gresku kao ja. . Bio sam kuci na odmoru iz Londona. .Paket poslat, nije preuzet. .kuriri vratili! i naravno ja platio postarinu. . Mislim nije zbog para, nego postovanje ili slicno. . kupac trazio da saljem AKS kuririma ali kurir je rekao da ne garantuje da ce stici tog dana (petkom) jer ima previse posla, tako da sam poslao BEX sluzbom i obavestio kupca, jer inace bi trebali da cekamo do ponedeljka a ja nisam hteo da zaj.....m puno sa ovim na odmoru! ! Dao popust, spakovao predmet, zvao kurira, cekao da dodje. .. .I na kraju jos ja placam! ? hahaha ajde ni to nije problem. .. Rekao sam kupcu da mi placa postarinu kao dopuna kredita na mobilni, samo da vidim koliko je posten covek. .kaze OK, ali ni to nije ispostovan! !! Ma sramota stvarno zbog 500dinara! !! ?? ?. .. Mislim NO COMMENT! Ziveli
Platio sam mu postarinu...

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost sam primoran da dam prvu negativnu ocenu a to je zasluzio covek koji se toliko neprofesionalno da ne kazem nekulturno poneo u trgovini gde je cak umesao i svoju majku da ponudi 25% manju cenu od dogovorene kuririma kao da su na pijaci i da je to njihova roba i na kraju na najljubaznije pitanje kroz poruke na KP (posto je dao nepostojeci broj tel. ) sta znaci takva ponuda , odbio istu da primi uopste, kako tog dana tako i sutradan kada su dosli ponovo na adresu. Cak im je nesto i rekao sto moj dispecer koji me zvao jer su ga zvali iz Sombora zbog konsultacija sta dalje, nije ni hteo to da mi prenese. Njegov izgovor je da nije hteo da primi posiljku jer ga niko nije obavestio da je poslata i niti ga je iko zvao iz sluzbe a ne znam ni kako bi na nepostojeci br. a pri tom su ljudi bili prvi dan na adresi ali nikoga nije bilo taj prvi pokusaj isporuke. Roba narucena u petak poslepodne tj. 18.46h poslata u ponedeljak, bila prvi put na isporuci u utorak , dobio brojeve posiljke i telefona da proveri da su bili i nista ne vredi . Znaci, vrlo lose iskustvo za svo ovo vreme trgovanja putem KP i nadam se poslednje, a sledeci ko se usudi da trguje sa ovim clanom neka dobro razmisli, ja mu ne bih savetovao. Ocena je data u konsultaciji sa KP timom koji su mi na osnovu poruka i potvrde Dejli expresa procenili da ima osnova za negativnu ocenu.
Prvo porucio predmet u petak.. Drugo roba stigao u cetvrtak. Treci radio mi je trebalo hitno dok sam bio kuci zato sam i cekao cak 1dan da mi stize da ne odem od kuce cekali su i oni jos jedan paket sto je bilo ispod 5000dinara posiljka a rekao sam mami da samo taj da preuzme. znaci nije prica o "pijaci" kako gospodin kaze nego prica je da sam ja porucio u petak taj radio a meni u cetvrtak su tek zvali da imate posiljku i ostalo. Meni u Cetvrtak vec nije trebalo posto nisam vec ni kuci bio zato sam mogao i preko vibera javiti njemu ne preko telefona.. Ko me razume razume ko ne neka ne razume ali da cekam zbog radija jos 3-4 dana i da dobijem zbog toga otkaz u inostranstvu ne vredi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.