R-P-1

Šid

Član od: 23.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Mašinski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje masinsku libelu koja mora imati savrseno ravne povrsine. Znao je da su 2 povrsine ostecene i to nije rekao. Kad sam ga pitao rekao je da smirglam samo. Jer ostecene masinske libele ne vrede nista.
Mašinska libela koju sam mu prodao je u odličnom stanju. Ima vrlo mali trag korištenja na JEDNOM mestu i to na mestu koje apsolutno ne utiče na ispravnost libele. Trag je toliko mali da se na fotografijama visoke rezolucije nije mogao uočiti. Libela je jako malo upotrebljavana i praktično je kao nova. Tek kada se dobro zagleda vidi se trag. Od početka je bio drzak i krenuo je sa spuštanjem cene i nakon popusta nije zadovoljan. Verovatno zato što se bavi preprodajom pa je mislio da je prošao jeftinije I da bi mogao da je prodao kao novu. Cena za koju je kupio libelu je bila korektna pa čak i niža od realne jer su libele u mnogo gorem stanju prodavane za istu cenu. Preko vibera izmišlja gluposti jer misli da ne znam kako se upotrebljava mašinska libela, vređa i preti dolaskom na adresu. Pritom nikakva priča o povratu novca nije ni započeta nego je samo ostavio negativnu na KP nakon što je pretio preko vibera. To mi govori da je svestan da predmet koji je kupio ipak ima vrednost, suprotno onome što je ovde napisao. "Kad sam ga pitao rekao je da smirglam samo." < Ovo nije istina. Izvađeno je iz konteksta i namerno loše parafrazirano. Ja tako ne razgovaram sa ljudima. Možda je to njegov stil komunikacije pa misli da može da ga pripiše i drugima. Može da priloži prepisku sa vibera slobodno. U svakom slučaju, NE PREPORUČUJEM BILO KAKVU SARADNJU SA OVIM ČLANOM AKO VAS KONTAKTIRA KAO KUPAC!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.