raca

Novi Sad

Član od: 07.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje bezobrazan kupac. Gitaru sam mu doneo pred kuću da je isproba i dogovorili se da je ostavim u Novom Sadu da je ne vraćam 30 km nazad. Naravno pristao je na cenu od 160 eura. Usput je proveravao da li je gitara prodata i nudio mi neki telefon u zamenu iako je dogovorena isključivo za keš! !! Na kraju smo se čuli da bi je uzeo i posle pola sata me zove i kaže: GITARE SE SLABO PRODAJU DANAS, IMA JOŠ NEKE PONUDE I NUDI MI 140 EURA.
Mladi dečače,kao prvo krajnje bezobrazan je uvredljiva reč koja uopste ne priliči mladiću tvojih godina,preskočio si deo vaspitanja ali necu te prijaviti zbog godina...dakle pozvao sam te i kroz razgovor sam rekao da imam opciju prodaje moje gitare i da bi uzeo tu tvoju ako prodam...Ti si se ponudio da doneseš gitaru da je pogledam posto sam trazio dodatne fotografije (sto je moje pravo kao kupca) kod sestre u Novi Sad koja je i dalje tu.nisam obećao nista nego sam rekao ako se kupac pojavi.takodje je apsolutno pravo da pitam da li moze da se spusti cena gitare kao sto je mene kupac za moju isto to pitao...istina je da se na kp uglavnom menjaju gitare posto muzicari nerade malo je novca i prodaje u opticaju.trazio sam 20eura nize tj.tacno onoliko koliko sam dobio...dakle mladi covece nauci da komuniciras dok jos ima vremena i pokusaj da nevredjas ljude zbog obicne trgovine i ponude...isti takav jackson ima za 180 eura ima na kp zvao sam coveka ljubazno je odbio zahvali se jedno drugom...to je komunikacija...ovo tvoje je obest mladog coveka...velik pozdrav uz zelje da prodas gitaru za 180 a ne 160.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije podigao paket u roku , paket mi se vratio , morao sam da platim postarinu 590 din. Posle mi je rekao da ce mi uplatiti postarinu , nije ni to uradio! Sta reci . .. izbegavajte ovog coveka , totalno neozbiljan kupac.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gitaru sam poslao 26.10. Posiljka je stigla sutradan i od tad je nije pokupio. Svaki dan smo se jedva culi, prodaje mi pricu da mu je cerka preuzela paket i uzela gitaru u ruke i da je sve u redu, da bih na kraju otisao do poste i video da paket nije preuzet. Uglavnom posle toga prica kako ce da je preuzme sto, naravno, nije uradio. Gitara je 6. novembra stigla u BG da bi na kraju ja morao da platim 10e postarinu. Stvarno nema smisla, nemam reci.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ono sto je narucio ne preuzima - 1. decembra je magnet stigao u Beocin

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovoran korisnik! Više puta potvrdio dogovor, nije ga ispoštovao a nije se ni javljao da obrazloži, objasni "splet okolnosti" na koje se pozivao. Poruke čitao, primao SMS poruke i nije odgovarao. Skrećem pažnju savesnim korisnicima KP da sa korinikom Bjelajac Radoslavom budu oprezni (bolje izbeći saradnju) jer zaslužuje svaku osudu zbog svog nepoštovanja dogovorenog i druge strane. Poštujući dogovoreno, stvar sam držao danima rezervisanu čekajući da on ispoštuje dogovoreno što nije učinio. Ponašanje za svaku osudu. Osoba nije pouzdana i od poverenja što kao savestan korisnik odgovorno tvrdim i skrećem na isto pažnju drugim korisnicima.
Evo moracu da dam repliku,u pitanju je gore naveden magnet koji je 30 eura dogovorili smo se drugacije...2500 din u gotovini i da mu posaljem alnico magnet.problem nastaje u proslih 5 dana kada zbog posla i obaveza nisam mogao da posaljem magnet.javio sam se jednom i rekao da sam u guzvi.istina je da nisam poslao magnet u roku...cemu ove osude i gluposti u pitanju je par dana a pri tom sam ponudio i 1000 din amortozacije zato sto je magnet lezao...prepiska postoji mislim da ovim gospodim ppdize svoj marketing ovde na kp meni neznaci nista ovo posto sam svirac ne trgovac pitam se zasto niste imenom i prezimenom ovde na sajtu...priznajem da sam zakasnio citavih 5 dana sa isporukom a pri tom vas magnet je stajao kod vas...neverovatno!!!evo kavno vam se izvinjavam i nadam se da ce vam ovo pomoci u vasem imidzu profi trgovca!!!srecno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.