Računari I Komponente

Pančevo

Član od: 15.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uplatio sam na tekuci racun g-dina Danijela Petrovica dogovoreni iznos, a zvucnici nisu stigli ni posle 2 nedelje. Nadam se da ce KP blokirati sve ovakve clanove.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte nista od ovog prodavca , u 12h imao sa njim komunikaciju nakon sat vremena mu uplatio unapred u 13h , od tog momenta mu se gubi svaki trag 5 dana ne cita poruke i ne javlja broj posiljke a broj telefona u nalogu stavio lazni i onda tek nakon 6 dana kaze imao smrtni slucaj , ,, da bas u tih sat vremena imao smrtni slucaj --ko ce to da poveruje -strasno i onda tek 6 dana pred slanje kaze da telefon ima acoount nalog sto nije navedeno u tekstu oglasa i pisalo da sve ispravno osim ekrana a kada sam preuzeo home dugme zaglavljeno i ploca se mnogo greje . kao ringla kafu da kuvam . obecao da vrati novac ali me sutra blokirao i pogresno poslao , trazio kao cc paket a poslao post expresom
Doticni gospodin je mnogo nervozan , kao prvo telefon mu dam za 1500din . Sve je bilo ispravno sem ekrana kako sam i naveo , u kategoriji pise neispravno ili osteceno. . . Zbog navedenog razloga mu nisam poslao odmah, poslao sam mu naknadno kao sto sam i obecao , ali on je povredjen zato sto je sacekao 2,3 dana vise . Trebao sam da mu posaljem slike sa sahrane da bi mi poverovao da sam imao smrtni slucaj. Kazem mu poslacu ti pare nazad i telefon ti poklanjam gde mi gospodin trazi 2000 din da mu posaljem da mi nebi dao negativnu ocenu , ucenjuje me. Gde sam ja na to rekao daj je slobodno . Ljudi koju trguju samnom godinama znaju ko sam i sta sam, ne zanima me misljenje doticnog gospodina koji je dobio ceo telefon za 1500 din , u kom samo baterija vredi toliko . . . Ovo je smesan razlog za negativnu ocenu .

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oštećen sam u saradnji sa dotičnim Aljošem. Dogovorio sam kupovinu oštećene PS4 konzole, u startu je promenio svoj oglas i podigao cenu za 10€ ali sam i tu pristao. Stigla mi je konzola bez kablova NEOPHODNIH ZA POVEZIVANJE, na sta sam ga obavestio a on se drsko i bahato javio na telefon. Kasnije u poruka sve poriče i kaze kako treba da budem srecan sto mi je uopste i poslao. SVE IMAM DOKUMENTOVANO I NA UVID KP TIMU, ljubazno sam zamolio da mi posalje neophodne kablove ili da vratim nepotpunu konzolu na sta je on krenuo sa uvredama.
Sram te bilo, u tim godinama sa kojim stvarima se ti bavis. Ja uz konzolu kablove nisam davao,sve pisalo u oglasu,sve slikano i jos sam ti preko telefona rekao i ti porices sve,nemas vremena da mi posaljes screenshot mog oglasa koji sam ti rekao da slikas jer cu obrisati oglas posto mi se javilo vas troje za pola sata, lazes kako sam menjao cenu oglasa,skaces mi po glavi za 2 glupa kabla kojih verovatno imas punu dnevnu sobu ocigledno jer radis sa konzolama,ali zato imas vremena da mi das negativnu ocenu jer te ispunjava bar neku stetu da naptavis,komplekse imas velike ali nadam se da ce ti biti lakse sad kad znas da si uspeo da mi pokvaris nalog sa ovom ocenom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.