Rada

Šabac

Član od: 07.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nikako nemojte saradjivati sa ovim clanom. prvo me moli da joj ostavim jaknu dok neprimi platu i kaze SIGURNO je uzima aonda posle par dana otkazuje jer je kupila drugu. ja odlicno znam sta znaci rec SIGURNO jer radim sa butikom i garderobom 25 godina. da sam ja ovako obecavao pa otkazivao odavno bi propao sa poslom ali nazalost takvih kupaca ima!
Prvo ja sam vama objasnila sto,a nasla sam jeftiniju jaknu za 1500din,koja mi odgovara,a moja je plata 16000 a mislim da to vas ne zanima,naravno da cu kupiti na drugom mestu ako nadjem povoljnije,ne razumem zasto mi ovde dajete negativnu ocenu,jos sam vam i javila posle tri dana da znate da sam slucajno nasla drugu jeftiniju i da prodate onu,inace bi uzela vasu jaknu,ali tako je kako je ispalo,razumem ja vas ali nije bas doslo do toga da se vredjamo,neplanirano mi je ispalo da kupim jaknu i kakva god bila ona kupila sam jeftiniju jer mi je naravno bolje da platim jaknu 3200 nego 4800 sa dostavom i to sam vam i javila,neko ko bih odustao od kupovine mozda vam se ne bih vise ni javio ni nista,a mene ovde ocenjujete negativno jer sam kupila jeftiniju jaknu u skladu s mojim mogucnostima? OK,svako ima pravo na svoje misljenje,Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.