Rada

Beograd

Član od: 14.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovvorili smo sa prodavcem da se Tabllet preuzmee licno, zvali smo ga telefonom pre nego sto smo krenuli iz Vrsca za Beograd I trebaali ssmo ddjemo sa njime u 9h. Zvao nas je u 8:30 kad smo stigli u BG I rekao da nema vremena da se vidi sa nama jer ima obaveze pa je svaki komentar suvisan!
Kojim nama??? ovaj lazov je javio nekom prijatelju koji radi na relaciji vrsac beograd i bio trenutno ovde da pogleda Tablet. Zvao me u 8 i 15 vrsio pritisak na mene da se vidimo kad sam vec bio na drugom kraju grada. Rekao sam mu da cu pokusati i posle 10 min zvao da ne mogu. Taj njegov prijatelj nije mogao da se cima za njega kasnije jer je samo prolazio kroz Beograd i toje to. Lazljivi kupac nije ni bio sa njim !!! Strasno kakvih ljudi sve ima, a KP je duzan da izbrise ovaj neistinit komentar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.