Rade

Novi Sad

Član od: 20.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Setovi, kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi bezite od ovog clana, sa njim saradnja nepostoji i sramota je sto ima takvih clanova na ovim oglasima. .. Razlog; Narucim alat, i vise puta mu naglasim sta da mi posalje i da slucajno ne posalje ono sto ne treba, on upravo to uradi, kao u inat. Dokazi fotografija, texta stoje, ali covek cita poruke preko kp ceo dan al'mi ne odgovara, jer je svesno znao sta je uradio. .. Zove me na tel. uvece kaze da mu pretim, smesno dokaz ima kp firma, i jos preko kp nije odg. Ima svasta, ali ovo nisam ocekivao. . BEZANIJA. .. .
Jesam greskom sam poslao pogresan alat Od 356 delova dva dela se razlikuju od onog sto je porucio. Jeste slao je poruke tokom celog dana.uvece kada sam zavrsio sa poslom nazvao sam,ponudio sam da vrati alat i da cu vratiti novac,poceo je da vredja da me naziva prevarantom kao da sam poslao ciglu umesto alata.Zahtevao je da mu uplatim prvo novac pa ce on poslati nazad paket. Sve u svemu jesam pogresio hteo sam da ispravim gresku,ali na kraju je trazio da ja po paket dodjem ličnoiz Novog Sada u Rašku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.