RADE

Kragujevac

Član od: 19.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Nameštaj za ugostiteljstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle razgovora sa Radetom i preciznih detalja o tome sta zelim, poslao sam mejl sa slikama kako ne bi bilo zabune. .. Posto sam zeleo da dve fotelje i jedan dvosed platim preko racuna receno mi je da uplatu izvrsim avansno sto sam odmah i uradio. Posle par dana sigao je dvosed i dve fotelje od kojih jedna sa prostepanom eko kozom u predelu rukohvata ( kao kad prodje masina i izbusi rupe a konca nema ). Jednu fotelju sam naravno vratio jer sam posteno platio pa hocu i normalnu fotelju. Takodje ni dvosed ni fotelje nemaju nogice pa je gospodin koji ih je gurao po sobi izgrebao laminat! Naglasavam da na slikama postoje nogice. .. Posle dve nedelje cekanja stigla je i druga fotelja, ovaj put drugih dimenija (sto se vidi iz aviona) u potpuno drugoj boji eko koze i sa vidno krivo zasivenim ivicama. Naravno i ovu fotelju sam vratio. Od tada obecanja da ce normalan fotelja stici u Subotu, pa u Utorak i tako do ovog trenutka nista! Zvao sam gospodina vise puta a kakve sam sve izgovore cuo necu ni da spominjem. Takodje buduci da sam platio kao pravno lice moze se izvrsiti povracaj novca za tu jednu fotelju. Naravno prodavac nece ni da cuje. Mislim da ovaj clan nije korektan i nemojte mu slucajno platiti unapred i tacno precizirajte sta hocete posto slika na kojoj se vide nogice ne znaci da ce te nogice i dobiti. ..
Postovani,ja sam vama nudio mogucnost naseg prevoza ili da licno preuzmete.Vi niste zeleli,hteli ste brzom postom,koji su fotelju u transportu ostetili.Posto su nogice na svim foteljama plasticne,iste su polomili .VI U SVAKOM TRENUTKU MOZETE DA PREUZMETE VASU FOTELJU U NASOJ FIRMI I NOGICE ZA FOTELJE.JA NE ZELIM DA ISTU SALJEM OPET KURIRSKOM SLUZBOM,PA DA SE DESI ISTA SITUACIJA.VI OD MENE NI JEDNOG TRENUTKA niste dobili uvrede ,niti bilo kakvo odlaganje!!! Tako da nase poslovanje postoji 30 godina i ne zelimo nikakve mrlje u istom.SLOBODNO SVAKOG TRENUTKA MOZETE DOCI I PREUZETI ROBU ,KOJU STE UREDNO PLATILI,A CIJE OSTECENJE NIJE NASA KRIVICA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.