Rade

Beograd

Član od: 12.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

3 dana me je zavlacio i dezavujisao. Prvo je hteo da mi uvali njegove dronjke u zamenu koje bolje da da Crvenom Krstu. Onda je pitao za kes . .. spustio sam sa 18000 na 14000. E onda krece . .. vidimo se veceras pa ne odgovara a na viberu je. Pa onda se javi i kaze sutra u prepodnevnim satima. Opet ga nema. Ja ga kontaktiram. .. kaze kod lekara je a ne silazi sa vibera. Vrhunac. .. treci dan mi kaze da dodjem na odredjenu lokaciju. Dolazim i onda kao ide da gleda neku Dizel jaknu koju mi je opisao. Kontaktirao sam vlasnika iste samo da vidim dokle moze ici sa zavlacenjem i dezavujisanjem. Naravno nije ni isao niti probao istu. Tada mi kaze za "pola Čuke-čuku" mi javlja ako ne uzme tu da mu pustim poslednju moju cenu. Naravnoo opet ga nema. Opet ga kontaktiram i dobijam poruku da je mislio da je kasno 21:30-22:00-tako uvidjajno sa njegove strane a predhodnih dana mi pise u 00:15. Tri dana mi je oduzeo i zavlacio me-DEZAVUJISAO. Kazes ne zanima me hvala i pozdrav a ne ovako 3 dana veceras sutra veceras sutra ujutru. Zamislite koliko me je zavlacio i dezavujisao kad moram ovoliko pisati. Za sve imam prepisku i snimke razgovora kao i prepisku sa clanom kod koga je "isao" da proba jaknu a naravno nije. Sta god on napisao ili ne inteligentni ce prepoznati sve sto sam napisao. Kao i ove njegove pozitovne ocene gde zene sve do jedne kupuju patike 44,45 i muske stvari. Najgore moje iskustvo ovde zbog zavlacenja 3 dana i laganja. .. plus sto sam ga i posle svega ispostovao i otisao gde mi je rekao. Nikakva saradnja sa njim. Jaknu sam cak bio skinuo sa oglasa da bih ga ispostovao. I da probao je jaknu i opet dezavujisanje jer je sklon tome da mu je uska a nije. Ne nije mu uska, njegov broj je i njegova velicina 101%. I da. .. kad smo se sreli i kad sam cuo pricu koju prosipa a i unapred sam znao da dszavujise da ide da gleda kao neku jos jaknu, moju jaknu sam mu ubacio u auto i rekao poklanjam ti jer mislim da je nije uzeo samo zato sto nije imao novca. Ali zato ne oduzimas vreme drugome.
Druze nije ti dobro, verovatno ova velika temperatura..Sramota sta radis i pises, neprimereno. Na silu na brzinu da mi prodas jaknu koju nemogu ni da zakopcam! Imam irekako prepisku gde sam pitao da li mogu videti i probati jaknu bez obaveze da moram da je kupim!! Sta vredi sto pisem kada kp prihvata ocene od ovakvih clanova. Savetujem članove i kupce da izbegavaju ovog clana jer je vrlo diskutabilan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.