Rade

Beograd

Član od: 06.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Strani jezici i rečnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u oglas je stavio knjigu koju je slikao i opisao kao malo korišćenu, a meni je poslao lošu kopiju sa izbledelim stranicam iz lošeg štampača i na sve to još polovnu sa već urađenim vežbanjima! Nadam se da si se obogatio sa 1290din

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Hodalica je u jako lošem stanju, korodirala na spojevima, klimava, daleko je od 'extra stanja' kako je navedeno u oglasu. Sve je izlizano i iskrzano, mehanizam za sklapanje ne radi. Deluje kao da je korišćena u nekom domu za stara lica bezbroj puta, pa odbačena. Činjenica je da 'može da posluži', ali takav predmet sigurno ne bih platio ovoliko.
Hodalica jeste itekako funkcionalna, koriscena iskljucivo za licnu upotrebu. I pre svega Bezbedna, i nije rasklimana kao sto doticna osoba govori. Iz hira ili cega slicno, prosto ne znam zasto bi iko imao potrebu da kudi, trazi i izmislja najsitnije moguce zamerke na polovnom proizvodu. Krajnje nekorektno ali dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.