Rade

Beograd

Član od: 17.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije u stanju kako je prodavac naveo . Displej je neupotrebljiv . Pristaje da zbog toga vrati deo para , ali se nakon toga više ne javlja , niti je poslao pare .

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje telefon koji je vec nekom prodao - nije mu prvi put. 18.10. ujutru dogovara prodaju sa mnom da bi vec 18.10. uvece dobio ocenu od drugog kupca za taj isti telefon! Na moju inicijativu se javlja porukom da ce objasniti. .. objasnjenja nema dva dana pa sam po prvi put nazalost nateran na ovakvu ocenu. Mozda je covek u problemu, mozda ima mnogo obaveza al koriscenje ovg sajta povlaci i neko odgovorno ponasanje i odgovornost. Da se prvi javio, mozda bi mu i oprostio. .. ovako NEGATIVNA. Saradnja samo licno ili za izbegavanje! Pozdrav

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuo sam se sa covekom, rekao je da hoce da proda telefon sve smo se dogovorili tacno u koje vreme i gde, kada je doslo vreme on je rekao da je otisao na posao i da ce mi se javiti malo kasnije. Kada sam ga zvao nije hteo da se javi na telfon zvao sam ga preko 10 puta. I na kraju vidim prodat telefon. Obrisan oglas. Jako ne ozbiljno. Losa ocena je samo radi toga sto ne zna covek da ispostuje dogovor.
Covek je apsulutno u pravu moram se sloziti,zbog privatnih I porodicnih problema nissm bio u mogucnosti da se javljam na telefon ne samo njemu nego nikome odredjeni period,ali covek je u pravu,pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.