Rade

Beograd

Član od: 12.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj gospodin je veoma ljubazan i recit. .Odgovorice na svako pitanje i imacete utisak da je sve u najboljem redu. .Cak je mogu reci i prijatan sagovornik. Medjutim, ja bih mojim negativnim iskustvom ponistio sve one pozitivne ocene koje je ovaj clsan nanizao do sada. Prodao mi je zvucnike za koje nigde nije naveo da imaju ostecenje. Izmedju maske jednog zvucnika i kutije istog je vrv. srafcigerom oglodano i taj zvucnik je stigao otvoren sto jako lose utice na zvuk. Pre kupovine zvucnika pitao sam Radeta da li su zvucnici poprasvljani i nije mi jasno kako se samo usudio da mi kaze da nisu a kada sam ga pozvao telefonom da mu kazem sta mi je stiglo odma je poceo da se vadi na transport. Pa gospodine, niko ih transportu nije otvarao i glodao ih cime god. .Sreca sto su oglodani inace bi se Rade mogao vaditi na transport sto je i pokusao. .Veoma ruzan cin za malo novca. Definitivno za Radeta nije posao da prodaje na Kp i cuvajte se dobro. Ako trgujete sa njim lice u lice mozda i prodjete nekako ali siguran sam da ce sve mane proizvoda koji prodaje pokusati da sakrije. Jednostavno covek bez ikakvog poverenja i pravi dokaz da mnogo pozitivnih ocena nista ne znace. .On je i mene pokusao da smota da ja popravljam taj zvucnik, da je to veoma jednostavno itd. Vrv. da ima onih koji su naseli na takve fore. Medjutim, ja ne prastam skrivanje mana i ostro kaznjavam najvise zbog drugih clanova.
Sve je ispostovano iz oglasa, zao mi je sto na Vasu kuknjavu i ljubaznost sam sa 30e spustio cenu zvucnika na 21e(2500,00din)i sto niste dosli da kupite direkno, vec uz molbe da se posalju sto pre. Sve je opisano kako treba! Po preuzimanju robe i jednog dana slusanja, zovete me da vretite zvucnike sa razlogom koji nije posten sa vase strane. Rekao sam da ih mozete vratiti licno kada god budete isli ka Beogradu, ali da ih vidim i cujem. A mi smo na 80km. Cak sam i rekao da bi odmah seo u kola i dosao da vidim sta ne valja, cak do Zrenjanina, a samo 80km. Samo ste cutali. Postavljana su vam pitanja da li su: - osteceni - odgovor NE - originalno stanje - odgovor DA - da li su ispravni, rade li - odgovor DA - .......... Ali ima od srafigera na jednom sa strane kod maske, a to meni bode oci, ja bi da vratim. Na sta opet napominjem donesi ih ako ti ne valjaju. Inace su odlicni i uopste mi je zao sto su otisli zvucnici koji tako lepo sviraju tebi za 21e!!! A imaju 6 jedinica u sebi gde samo zvucnicnicke jedinice vrede bar 6000,00 preko KP sajta. Mislim, ja ne znam o cemu mi diskutujemo kada sam vec gore napomenuo da ih vratite, ali ne brzom postom, jer hocu da ih vidim da li su u stanju sa slike i da li su ispravni. Opet ste cutali. Napomenu sam ako nisu ispravni, ne sviraju, itd. Da cu da vam ih poklonim. Jednom recju veliku laz pises o meni, i o kutijama a to je sramota. Stvarno treba da te bude sramota. Srami se Srbine, sve to neko gleda odozgo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.