Rade

Sremska Kamenica

Član od: 18.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Točkovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Netacno opisan predmet, covek mi tvrdi da je sve u idealnom stanju, a ni priblizno od toga, tockovi su neupotrebljivi, mogu da se bace. Pitao sam ga za stanje, kaze sve je super. Ali nista od toga. Ne savetujem za saradnju, a gospodin ako misli ta stvori lepu sliku o sebi kao prodavcu, neka se potrudi.
Kao prvo, dotični G-din me ocenjuje sa negativnom ocenom nakon mesec dana. Drugo tokom našeg razgovora koji smo obavili preko telefona, sam mu sve lepo i detaljno opisao u kakvom stanju su točkovi. Dogovor je ispoštovan sa moje strane a i komunikacija je protekla bila ok. Mislim da je skroz nepravedno a i usput dati ocenu nakon mesec dana. Točkovi su slikani za prodaju nije rađen fotošop :) Kakvih ljudi sve ima ne čudi me da sam dobio i negativnu ocenu bez razloga ŽALOSNO! Bar da je nazvao odma nakon prijema i rekao da nešto nije u redu pa lako bi se dogovorili poslao bi mi točkove a ja njemu pare nazad. Ali ne vredi ništa više ni pričati suludo je.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.