Rade

Valjevo

Član od: 27.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Radio, CD i DVD za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat mi je pokvaren radio za reno Twinga, posle slanja snimaka premo vibera da radio ne radi posto me je ubedjivao da radi. Rekao je za nedelju dana da mu posaljem posto je u Austriji kod cerke tako sam I uradio. Poslato ne zeli da digne posiljku blokirao me na KP, jos mi I spusta slusalicu sramota za 1800 dinara.
Radio je je ispravan skinut sa mog renoa poslao sam mu kod al on vozi reno twningo a za taj auto teba mu neki iz 80 ginine. E onda bi on da vrati posle 15 dana imali ovde pravde pa mi daje negativnu ocenu Sramota.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Kertridži InkJet

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije preuzeo poručenu robu. Nije se javio kuriru na telefon. Paket mu je ostavljenu pošti. Zatim smo ga mi obavestili porukom da mu je paket pristigao i da ga čeka u pošti. I na kraju smo ga pozvali telefonom da ga obavestimo, uljudno je odgovorio da upravio ide u poštu da PREUZME PAKET! Naravno nije ga preuzeo. Me razumem zašto poručiti nešto i onda jednostavno ne preuzeti paket. Nije problem ni javiti ako odustajete od porudzbine, naše radno vreme je 10-18h pa je moguće obavestiti nas i preko telefona. Ali poručiti i ne podići paket, to je krajnje neozbiljno.
nisam bio u srbiji stvarno mi je zao. nisam pokupio toner od 700 din

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi monitor koji ne radi a u opisu stavio da je u perfektnom stanju! Nikako ne saradjujte sa njim a ja cu moj problem da isteram na drugaciji nacin, jos cemo se mi videti! !
monitor je radio staje on radio snjim nije moj problem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.