Radisa

Beograd | Zemun

Član od: 16.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pažnja! !! ! Pažnja! !! Poručio sam od coveka telefon S9 rekao je da je sve u radu odlicno i bez mana kad je stigao paket na telefonu prekida ekran odmah sam ga kontaktirao nije hteo da prizna tvrdeci da je to do brze poste. Posto nije hteo da vrati paket ponudio sam mu da bar uplati 2000din da ja ne kaliram svih 10.000 koliko me izneo paket ni to nije hteo vec je blokirao komunikaciju. Čovek koji nema obrza i bruka se za 2000din sami procenite dal cete sta od njega porucivati ne gledajte na njegove pozitivne ocene. Ne budite vi drugi po redu.
Tačno je da si poručio tel. I sve ti je rečeno šta i kako, da je tel. U odlicnom stanju sem duhova. Sve ti je rečeno. I nije tačno da ste mi rekli da uplatim 2000 din. A sto bih uplacivao kada je tel. Poslat u ispravnom stanju. Nemogu vise da se nastavljam sa vama. Svako DOBRO.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.