Radisav

Beograd | Voždovac

Član od: 10.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! !! Bezobrazluk i mangupska posla, preko poruka me ubedjivao da su gume odlicne i da je sara 5,5mm na obe gume ove iz oglasa falken 195/65r15, tako pise i u oglasu, dakle NETACNO, rekao da dodjem na dogovorenu adresu sto sam i uradio tacno ispred broja i kapije koji mi je dao, a posle mi rekao e moras da obidjes sa druge strane gde sam napravio 4km u zemunu da bih naprevio polukruzno gde je jedino to bilo moguce a da negovorim sto sam presao 60km za dzabe da bi se ispistavilo da sare na gumama imaju jedva 4,5mm a ne 5,5mm kako je tvrdio, dakle tipicna navlakusa i mangupska posla, a po zakonu je krajnja granica 4mm, dakle imaju svoju vulkanizersku radnju iki radi tu u servisu nebitno i gume koje je skinuo nekome koje su neupotrebljive i za bacanje hoce nekome da proda za 3000dinara. Cuvajte se da neprodjete kao ja jer da sam porucio postom sto takvi prodavci najvise prizeljkuju morao bih da kupim i da ih bacim. Nepreporucujem nikakvu saradnju
Postavani, kako vas nije sramota, adresa je tacna i objanio sam vam da je prilaz sa druge strane ulice jos dok ste mi nudili raznorazne stvari u zamenu za gume, a to sto se vi ne snalazite u prostoru i vremenu to je druga stvar, necu da zalazim u detalje, inace imam prepisku sa doticnim i voleo bih da je ljudi vide javno ko je koga ubedjivao a potom brise poruke i slicno(zasto nemam pojima), NIKAD NEĆU RAZUMETI OVAKVE LJUDE... i pritom spustio sam cenu na 2400 din. Sažalio se na njegovu tužnu pricu, ali opet hvala na oceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.