Radivoje Stevanović

Sopot

Član od: 19.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna do neba, Predmet ne odgovara opisu, covek me ubedjuje da je 13cm sirina, verovao je samom sebi dok nisam poslala sliku, sa 11cm sirine okvira. Dogovoren otkup 9000, posle preuzimanja sam videla da je otkup 9300. I na kraju, kao iste takve su ovih dana prodate za 290.000e. Jesu, ali Gandijeve. Ne suradjivati sa ovim korisnikom. Postavicu oglas u kome je sve dokumentovano u slikama, pa procenite. ..
Objašnjenje za cenu je sledeće: 320 din poštanske usluge slanja, otkup 286,50din to je transfer novca, znači 9000 din, po dogovoru, e sad ja uvek plaćam poštarinu umesto kupca, pa isti iznos unesem u cenu. Pošto ima kupaca koji neće da prime pošiljku i onda se meni vrati i ja platim tri puta poštarinu, u povrataku. Imam uredno sačuvanu upkatnicu. Kada platim poštarinu odmah kad vrate ništa mi ne naplate, tako po dogovoru je bilo. A za dimenzije ako je došlo do greške ja sam se izvinio. Stvarno ne vidim potrebu za ovom negativnom ocenom ponudio sam vam sve moguce opcije, kao da ne znate da se greske desavaju ja nisam u mogucnosti svaki proizvod proveriti pre slanja, ali ako ce te se vi bolje osecati posle ove negativne ocene neka bude tako.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.