Radmila Ilic

Bačka Palanka

Član od: 18.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vuča za nos ceo dan, sve se uveče dogovorimo i kao poslace sutra, do zadnjeg momenta cuti da nema poklopac za hard, nema sve igre nego 3 od 5 a kao ove traži, tako da sam izvisio za dalju prodaju. Moja preporuka da ne suradjujete sa ovim članom jer je neozbiljan i neiskren.
Igrice su bile na poklon a poklopac Sam zagubio Po sobi I primetio da ga nema nisam zasluzio negatinu ocenu Jel mu nisam ni poslo nego Sam mu see iskreno reko mogo Sam da mu posaljem I bez poklopca

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako članu ne slati paket bez prethodne uplate. 5 dana je paket stajao u pošti i onda sam platio duplu poštarinu 970 din. Rekao je da će da mi nadoknadi ali ni to nije ispoštovao.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati saradnju sa ovim clanom. . skroz ne korektan. . pored toga sto je cena za racunar bila fixna. . ajde pristao sam da spustim joj. Na sve to dogovorimo nalaznje posto mu je bilo daleko da dolazi kod mene na adresu. . Dogovorimo da se javim kada krenem da krene i on. Culi se tefononom i potvrdio da krece. . da bih kada sam vec dosao na dogovoreno mesto dobio poziv od clana da ne moze da dodje. Da ce doci sutra kod mene, sto naravno nije ucinio niti se javio. . Pazljivo sa clanom, posto decko ocigledno ne zna sta zeli ali to sve kosta po tudjem dzepu. . budite oprezni da ne gubiti vreme i novac. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.