Radomir Dejanovic

Zlatibor

Član od: 05.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je pre mesec dana rezervisao gramofonsku glavu i iglu, naveo je da je u inostranstvu i kad se vraća u Srbiju preuzeće iglu. Čak mi je pretio da ako prodam iglu drugoj osobi daće mi negativnu ocenu. Juče sam dobio pozitivnu ocenu od njega iako se nije ni javio ni preuzeo navedeni predmet i na moje iznenadjenje blokirao me je ovde na kp. Imam sve poruke od njega kao dokaz mojoj tvrdnji.
Sve ovo nije tacno,covek je prodao glavu i iglu svom drugu a onda me juce zvao da mi to kaze i trazio da mu dam pozitivnu ocenu a on ce mi naci drugu iglu sa glavom i kada sam to uradio pozvao me i reko "ala sam te z...bo" i ja sam mu onda svasta reko i blokirao ga.Tako stoje stvari sa ovim korisnikom pa bih molio KP da mi skine ovu ocenu .

Audio > Gramofoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

rezervisao sam mu gramofon 20 dana i na kraju odustao i još me blokirao
Covek prodaje gramofon I kaze da je od komsije I da mu fali samo sel sa glavom i iglom a ne pominje da Treba i remen da mu se zameni. Kupio na limundu za 886 dinara I sada prodaje razne price na kp a ja Sam se cuo sa covekom i rekao mi je sve u vezi gramofona.Meni to nije smetalo I kupio bih ga,Trebao Sam juce da dodjem u Nis ali dolazim Tek sutra a covek menja oglas I kaze da je gr. od komsije sto me iritiralo da ga blokiram.

Automobili > Chrysler

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati bilo kakvu saradnju sa ovim clanom. Molio me je da mu rezervisem auto na tri dana i ako mogu da zamenim smene na poslu da bih ga sacekao jer njemu stize autobus kad sam na poslu. Iscimao sam se na poslu da bih sve uklopio jer je tvrdio da je njegova rec zakon i da sigurno dolazi da pazari auto. Dva dana sam svima na poziv rekao da je auto rezervisan da bi mi gospodin u ponoc pred dolazak poslao poruku da ne dolazi. Znaci napravio mi problem na poslu jer sam morao da menjam smene i skoro da radim bez odmora i odbio sam potencijalne kupce zbog njega. Jednostavno sa ovim covekom ne dogovarajte nista jer zavlaci i laze. Ko god zeli poslacu mu slike njegovih poruka i obecanja.
Uopste se ne slazem sa gospodinom,ja sam hteo da pogledam auto i ako mi odgovara da ga kupim,tacno je da sam trazio od njega da zameni smenu ali tada kada je on zamenio smenu kolega je otisao na bolovanje i meni su uzeli slobodan dan tako da nisam mogao sutra da putujem i gledam auto i to sam i javio porukom prodavcu nasta mi je on svasta napisao. Jednostavno necu da komentarisem gluposti a neznam i odkud mu pravo da me oceni negativnom a da ja nista nisam kupio od njega,nista mi nije poslao a da mu se vratilo i da sam mu napravio troskove itd.Jednostavno nemam reci,cak sam mu rekao da cu doci da gledam nekom drugom prilikom i da cemo biti u toku.Uostalom sve ove predhodne ocene dovoljno govore o meni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.