Radomir Jovanovic

Bela Crkva

Član od: 25.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam hteo da dam negativnu ocenu, ali nazalost cu morati nakon toga sto je prodavac blokirao komunikaciju preko kupujemprodajem poruka i time dao do znanja da je znao sta mi uvaljuje, a sada me je blokirao. .. U oglasu je stavio da prodaje Samsung Galaxy S2 (i9100) telefon koji je do pre par dana radio odlicno, pa je stavljen preko noci i vise nije mogao da se upali. .. Kada mi je stigao telefon, video sam da to nije Galaxy S2, nego Galaxy S2 plus(i9105P). . telefon je otvaran vec i u njemu nije original ploca od S2 plus nego stavljena neka izgorela od S2. .. Kada sam mu poslao poruku i pitao zasto mi nije rekao da je S2 plus, a ne S2 kao sto je stavio u oglasu, odgovorio mi je - "Pravo da ti kazem nisam ni obraco paznju s2 ili s2plus je za mene s2 zar nije isto kakve ima razlike". .. Poverovao bih da se covek ne razume, mozda stvarno ne zna koja je razlika, ali kada sam hteo da mu posaljem poruku i objasnim, vidim da me covek blokirao i tada mi je bilo jasno da je itekako znao koja je razlika izmedju s2 i s2 plus. .. zbog toga mu dajem negativnu ocenu. ..
Kupac je bio upozoren da ne kupuje mobilni zato sto sam mu kazao da su mi u servisu rekli da je totalno sprzen trazio sam 2000za telefon i on je navalio da mu prodam za1000din posle nekoliko puta ubedjevana pristao sam da mu prodam za navedenu cenu od 1000din i rekao sam mu da kupuje macku u djaku on je rekao da nema veze da ce da rizikuje i da mu nije prvi put da daje bezveze pare za nesto neispravno kada sam mu poslao telefon upozorio sam ga da je mobilni bio u servisu i da je otvaran da ne bude zabune ,kad je dobio telefon tacno je da mi je rekao druze ovo nije s2 nego bs2+ i tacno je da sam mu rekao da nisam obracao paznju da je za mene s2 ili s2+isto da ne vidim razlike tacno je da sam blokirao kupca zato sto stvarno nisam zano razlike cim sam video da vec prigovara a upozoren je i bio je svestan rizika opet je pristao i poceo sa nagovestajima video sam da ce da ulazimo u dalju raspravu a to mi ne treba ni malo jes da je u pitanju 1000din niti cu da se osiromasim niti obogatim zato sam blokirao clana da ne bi ulazili u dublju raspravu .pozdrav kupcu stvarno nisam zano a on nek veruje ili ne veruje mobilni je prosao kroz servis ko zna sta je mastor radio sa mobilnim posto je bio odnet pre podne da se popravi a uzet popodne sa odgovorom majstora da ne moze da se popravi kupac je upoznat stime
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.