Radosav Nedeljkovic

Jagodina

Član od: 03.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

stella stigla a bolje da nije. Masina iz oglasa je ostecena. prilikom preuzimanja odmah sam primetio i verujem da je prodavac svesno prodao ostecenu masinu. OPREZNO SA OVIM CLANOM! Za nauk ostalima prvo trazite da vidite robu pa onda dogovarajte kupovinu-zamenu da ne bi prosli kao ja. Da novo date a pokvareno dobijete pod imenom ''kao pucka je! MAXIMALNO BUDITE SVI OPREZNI SA OVIM CLANOM.
masinica je stela 3000fd vrlo malo koriscena na sebi nema ni jednu ogrebotinicu niti bilo kakav kvar iako je to masina od 12 godina masinicu je primio u 11ssati i 50 minuta a javio mise 19sati 20 minutagovoreci da je masinicu nosio kod majstora gde su je rasurili i trazio je da mu platim 200eura popravku sto sam odbio rasturanu masinicu nisam xteo da primim nazad jer ko zna sta je sa njom radjeno

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stap ima oštećenje jedna karika na stapu je zamenjena.
Stap je poslat po dogovoru, bez ikakvih ostecenja. Kad su primili stap nisu ga vratili odmah, vec su otisli da pecaju celo popodne i celu noc, sve do 00:10 kad me je zvala da kaze da je stap ostecen. Stap je sama ostetila na vodi, pa je trazila da se stap vrati tek sutradan, sto sam naravno odbio. Stap je mogla da vrati odmah, ako joj nesto nije odgovaralo. Cak sta vise, stap sam prodao Zvonimiru Vlajicu, a ne doticnoj.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Masina iz oglasa je ostecena. spulna izasla iz krivo silazi preko rotora. verovatno ostecena prilikom pada ili pritiska na spulnu. prilikom preuzimanja odmah sam primetio i verujem da je prodavac svesno prodao ostecenu masinu. OPREZNO SA OVIM CLANOM! !
poslao sa mu potpuno novu i nekorixcenu masinicu jedino ako se nesto desilo u transportu zamolio sam ga da je vrati nazad o mom trosku nije xteo neznam sta muje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.