Radovan Eric

Valjevo

Član od: 25.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop kaze nije popravljan a ono grejano i sto treba i sto netreba (sprzeno) kameru kaze ima a ustvari nema . .. i jos me pravi budalom , ali nema veze. .. nesavetujem trgovinu. ..
normalno da se ne slazem ,on mene pravi budalom bio sam krajne korektan i sve mu objasnio sto je pitao i slozio se sa svim i jos rekli da nema razloga za toliko novca da se lazemo ,on sada moze navoditi sta god hoce i meni je se desavalo da se nesto ne poklapa sa mojim zeljam ali nisam nikog maltretirao. nijednog razloga nema za negativnu ocenu osim svoje sujete,ne znam sta drugo da kazem i molim da mi zastitite integritet

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

cuvajte se ovakvih clanova poslao mi je telefon sa neispravnim tac skrinom.
poslao mi je 2 krsa od telefona bez punjaca i jedan telefon koji nije dekodiran a lepo sam ga pitao da li radi na sve mreze posto se ne bih ni menjao.onda je kao slozio pricu da tac skrin ne radi,zatim kad sam mu rekao da mi vrati telefon nazad on kao u servisu je te danas,sutra,a vidim da ga je preprodao i plus dobio pozitivne ocene!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.