radovan

Čačak

Član od: 15.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari rariteti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio je pošiljku i nije podigao, ako mu budete nešto slali, obavezno neka prvo uplati da ne prodjete kao nas troje koji smo mu dali negativnu ocenu, izbegavati gaaaa

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja moram doticnom dati i drugu negativnu, po dogovoru sam poslao trenerke koje doticni nije hteo da preuzme, VELIKA NEGATIVNA I COVEK ZA IZBEGAVANJE. ..
nisam uspeo podici ,objasnio sam poatovanom clanu. i ponudio da cu nadoknaditi njegov izgubljeni novac i vreme i doplatiti koliko treba da posalje ponovo. sta drugo da kazem.izvinjavam se i ovde jos jednom gospodinu.nikakva je para da gubim obraz a trenerka mi je potrebna i cena je korektna.

Odeća | Muška > Sportska odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativana, doticni nije podigao naruceni Adidas duks, ne odgovara na vrlo korektne poruke, znaci prvo razmislite da li ce te ovom clanu poslati artikal pouzecem, da Vam ne bi napravio bespotreban trosak duple postarine. Ovo je prva negativna ocena i lose iskustvo. Neka Vam je na cast ako znate sta ta rec znaci.
Gospodja je totalno u pravu. Imao sam privatnih problema i nisam bio u mogucnosti da ispostujem dogovor.prva negativna i poslednja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.