Rajko Marković

Sombor

Član od: 13.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Trimeri | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan iziskuje posebnu paznju . morate dobro da ga informisete sta prodajte i da bolje od njega znate sta isti koristi u kuci. .. jer on bas nista ne zna! ! posle sve zna pogotovo da drzi besede kako prodavac mora SVE da zna u suprotnom vraca mu se paket. .! Hteli ne hteli izgubit cete. vreme i novac sa istim #jer ostavlja pogresne brojeve telefona #ljuti se sto mu pisete . .i preti prijavom o uznemiravanju #preti da ce vam doci #naravno kad sve objasnite kulturno od para i porudzbine necete dobiti nista! ! vec samo pogrde ponizenje i stetu i naravno isti vas blokira . Ovakve "kulturne" treba procesuirati i zbog takvog malog iznosa blokirati pristup ovom portalu trgovine. Isti ne samo da krse pravila vec i cine nepopravljivu stetu. Oprez klizavo
Klasičan preprodavac i čovek koji je potpuno neupoznat sa onim šta prodaje. Dobio je konkretno pitanje za artikal i potvrdio da ga ima i da je to što vama treba ali nije tako. Prihvatam da je možda bila greška u broju ali postoji sistem poruka gde može da kao prodavac kaže ne mogu da te dobijem na broj pa proveri da li je tačan ili me nazovi. Poenta cele priče je sledeća, pitanje mu je upućeno bilo da li imate glavu za trimer BC750CS. Odgovor je ima standard sa podacima. Ja kao neko ko uopšte nema potrebu da zna te podatke kažem pošaljite da bi kroz proveru na internetu ustanovio da to nije deo koji odgovara traženom rekao da e se deo vratiti a ne da ću ga vratiti što je jasno iz napisanog da ga neću ni primiti jer je kao prodavac dao podatke koji ne odgovaraju traženom a ja to ne znam. Poenta svega je da prodavac ne poznaje artikle koje nudi. Pretnje nikakve nisu upućene nego mu je naglašeno da ne piše u 1.30h ili u 24.00h što je logično da je uznemiravanje. A dolazak kod njega nije pretnja nego samo činjenica da iz službenih razloga često idemo u tom pravcu pa sam rekao da je moguće da se vidimo. Pored ostalog se radi o polupismenom čoveku oa nisam sve ni razumeo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.