Rajko

Novi Sad

Član od: 11.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Kape, kačketi i šeširi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio kačket rekao da ce uzme u poštu za par dana. Ne odgovara na puruke samo ih otvori, Sad ja treba da platim poštarinu do tamo i nazad nije ispoštovao dogovo. Ne saradjujte sa ovog! !!

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je trazio prvo crvene VaporMax Flyknit pa je rekao na kraju da ce uzeti bele, greskom su mu poslate crvene i nakon toga kada je preuzeo te crvene VaporMax, poslate su mu istog dana bele Nike Air Max 97 bele, naravno ja sam mu poslao te bele bez otkupa i rekao mu da posalje moje sutradan, ali on nije poslao sledeci dan, nego tek u pocetkom sledece nedelje, rekao sam mu da mi stavi bez otkupa kao sto sam ja stavio njemu one bele, i rekao sam mu kad mi stignu da cu ja njemu poslati 250 din za ove crvene patike sto je on preuzeo je postarina bila 600 din i ovih 250 din za bele to je 850 din ukupno, njemu bi tolika bila postarina za ove bele 97 , i ja bi mu poslao 250 din nakon toga i izasla bi mu postarina svakako 600 din. . Ali ne, on je meni stavio otkup 750 din za ove crvene VaporMax i jos postarina i onda bi njemu bila besplatna postarina za ove patike sto je uzeo, a svakako bi morao da plati 800 din za bele patike da su mu stigle odmah, i meni umesto da stavi bez otkupa i da platim samo postarinu 250 din, on je stavio 750 din, da bi zaradio na meni. . Velika negativna ocena za ovog clana, ne preporucujem saradnju nikako, vidite da vec ima jednu negativnu ocenu!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

iPhone 6 koji je clan postavio, jeste otkljucan na iCloud ali nije na mrezu, mreza na kojoj je zakljucan je inostrana. Na svako moje pitanje da li je telefon otkljucan i da li ce mi poslati ostatak delova koje fale (srafici i poklopac na ploci) dobio sam potvrdan odgovor, za sta imam i prepiske. Kada sam preuzeo paket, video sam da clan nije spakovao ono za sta je potvrdio da hoce kao i to sto me je slagao da je telefon otkljucan. iCloud mi ne znaci nista ako telefon ne moze da primi domacu karticu. Na nase dalje prepiske clan se izvlaci time sto mi je rekao da je otkljucan iCloud i da ga nisam pitao da li je sim free nego samo da li je telefon otkljucan. Ne saradjujte sa ovim! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.