Rajko

Sremska Mitrovica

Član od: 23.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jednostavno nije htao da uzme narucen paket. Isti je vracen pa sam morao da snosim trosak od 450din. Da mogu ovakvima bih dao 5 negativnih. Apel za KP, kad vec 3x dobije negativnu ocenu zbog iste stvari, onda ga treba trajno iskljuciti sa KP. Izbegavati saradnju sa ovim covekom. NEGATIVNA KAO VRATA! !!

Foto-aparati i kamere > Memorijske kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebao bih sebe da ocenim negativno, jer vec po ko zna koji put, saljem ljudima robu da mi plate kad skupe pare i bivam prevaren. Jednostavno, ne mogu da poverujem da ljudsko postenje i obraz imaju tako malu cenu. Rajku neka je na cast.
Za ovo ce Nenad biti truzen. Jer me prijavljuje za oglas cije sam predmete platio, imam papir iz poste, 4000din dve smart media kartice. Dogovr je jedan drugi bio za G2 canon aparat, koji nema na oglasima. A koji sam platio deo i drugi cu takodje. Nenad me na oglasu koji sam regulisao prijavljuje za prevaru. Na srecu imam papire poste da sam platio kartice ima i Nenad potvrdu poste da je preuzeo novac. Neka kosta koliko kosta, ali jedino na sudu ovo mozemo resiti jer ja nisam nikoga prevario, pogotovo sto sam predmete iz ovog oglasa platio u celosti a jedan drugi predmet koji nije na oglasima bio Nenadu sam platio jedan deo a drugi za ono vreme koje smo dogovorili cu platiti. Ali eto ono moje je prevara sto sam platio, a ovo lazno prijavljivanje, kako cemo to? Moja pozivtivna ocena Nenadu, njegova negativna, prepiska sva, poslata administratotima sajta. Hvala na paznji.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije hteo da primi pošiljku ni posle 5 dana koliko dozvoljava postexpress pa sam ja morao platiti poštarinu u oba pravca! Član za izbegavanje
Ok za ocenu ako prodavac tako misli, ja nisam mogao da se javim i odlozim slanje jer sam morao na put nekoliko dana. Izvinjenje prodavcu moja krivica.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.