Rakic goran

Zrenjanin

Član od: 02.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da kupim prazan polovan kejs, prihvatio sam cenu otišao do Zrenjanina da mu platim i preuzmem robu. Kada sam stigaoada izvadio neki drugi, totalni krš u odnosu na dogovoreni. Zatim je izvadio još jedan, još gori. Pošto mi naravno nije odgovaralo, pitao me je šta je to što sam ja hteo da kupim, i pogledao u svoje oglase da vidi. Kada je našao , zaključio je da on to nema. Verovatno je prodao. Otišao sam nazad kući i pritom napravio skoro 200 km. za ništa. (Relacija Vojka-Zrenjanin) Na osnovu mog iskustva nikako ne preporučujem Gorana kao saradnika. Kupujte od nekog drugog.
Prvo rekao si da ides preko Zrenjanina da vidis neku drugu opremu i da sam ti ja usput, a drugo hteo si kejs koji realno kosta 200-300e za 11.000din,nudio sam ti dve zamene a to sto pricas da je krs kejs od Midas M 32,druze sreca Srbiji sto ima takve strucnjake kao ti!!!

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Pojačala snage

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam zardzalo poluispravno osteceno pojacalo, koje ne vredi ni pola sume za koju sam platio. . Sramota sta sve salje u ispravnu robu jer to je groblje jednom recju. .. jos nije ni bezbedno zapakovano za slanje kako treba pa zamislite u kakvom je istumbanom stanju stiglo do mene. . NEPRIHVATA REKLAMACIJU PAZITE, kaze nije on slao vec neki njegovi. ..
Dobio si Qsc pojacalo americko za 150e u ispravnom stanju pre slanja, nego si trazio da ti se da u 120e,kada to nisi dobio onda je lako lupetati ovde, KP tim ima prepisku dobio si da zamenis pojacalo ali naravno sto bi kad si ga kupio dzabe za 150e u toj klasi!!!! Dzabe ti sve te pozitivne ocene kad si spreman na ovakve lazi. Sve najbolje ti zelim!!!!

Muzika i instrumenti > Rasveta za koncerte i diskoteke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena kao vrata velika , iz razloga sledeceg kupio sam kod doticnog led oar 54x3 w 6 kom i dmx kontrolu , imao sam dogovor da vazi garancija i na prvu posiljku od 4 reflektora imao sam primedbe na jednom radi jaca crvena boja to mi smetalo ali me je on ubedjivao kako tyreba da okrenem reflektor da ne svetli direkno i ostale prazne price nije hteo da zameni , pa je posle od 2 koriscenja taj isti reflektor crkao crvena boja i izlazi na njemu . Zvao sam ga 20 x slao sms na viber ovde na kp nije odg. kada sam ja bio prinudjen da sam odnesm kod majstora i zamenim i popravim posto mi ej isti reflektor trebao nisam imaoo vremena da cekam da se doticni smiluje i javi . pa kad sam mu trazio nadoknadi od 1650 din. koliko je mene kostalo , rekao kako on ima svog majstora i kako on popravlja to . Apelujem na ozbiljne kupce da ne kupuju od ovog, mnogi su me savetovali da od njega ne kupujem imali su jako losa iskustva , vi razmislite kad ulozite 2 000 e da li ce doticni vaziti garanciju tj kad je naj bitnije nece se javiti na mob. i odg na sms . ZLOO
Moram da odgovorim ovakvom nabedjenom kupcu na ovu kupovinu led parki. Prvo parke si platio 700e a ne 2000e,drugo ne popravljas ti sam parke pa mi javljas cenu nego moj majstor i parku dobijas nazad, a trece tvoj bezobrazluk je toliko daleko otisao da si pretio meni i mojoj familiji sto cu proslediti poruke Kp timu da vidite o kakvom coveku je rec. Ja imam preko 500 trgovina po celoj Srbiji bez problema a problemi nastaju samo sa amaterima kao sto si ti. Dobio si popust 200e na led parke slao sam ti tri vrste modela bez placanja da odaberes a ti me prozivas za 1600din!!!!!

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pisao bi svasta za coveka ali necu. .. uzeo sam rek odma sam mu javio da mi ne odg. rekao sam da cu vratiti na moje troskove, medutim mama mi je zaboravila platiti troskove, ja mu kazem da cu platiti troskove preko post neta ili sta vec samo da mi se vraca novac a on kaze da je vec vraceno paket. .na kraju nije bilo vraceno nego jednostavno nece da preuzima nazad rek koji prodaje nije uopste standardni nego manji je dosta ja sam hteo snagase da stavim u nju ali. .znaci NEMOJTE NISTA ODNJEGA UZETI skroz je neozbiljan i ostalo, svaki put mi laze em da je u nekom sastanku em da je negde u novom pazaru samo da kao ne moze da preuzme paket. .. .NEGATIVNA OCENA ! !! sa takvim ljudima ne preporucujem saradnju uopste! !! !! !!
ovakvim amaterima kao sto je istvan bi trebalo zabraniti da se reklamiraju i zezaju narod na ovom sajtu!!! trazio si rek 6he spustio sam ti cenu,a to sto se ti ne razumes pa ti treba veci rek za tvoja pojacala koji kosta 200e,a ti bi da ga kupis za 60e,to je tvoj problem i ne krivi mene? nauci prvo osnovne dimenzije za rekove pa onda kreni da delis negativne ocene!!!!!

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

u jednoj kutiji nije radio jedan zvucnik a receno je da sve radi
zato si i dobio cenu od 120eura a taj zvucnik mozes da kupis nov za tih 30eura sto sam ti spustio cenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.