Rale Bulatovic

Beograd | Voždovac

Član od: 04.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte saradnju sa korsnikom, krajnje ne ozbiljan lik! Cima me da mu donesem iz sopota majicu i sorc dogovoreno sve za 3000 on me prvi dan ispali kaze mora na posao a ja dosao za beograd, drugi dan mu ponesem i dobosim ispred zgrade na noge on uzima stvari iz ruke i kaze ide kuci da proba a velicine naglasene na slika a , ok sacekam ga vraca se kaze majica mi je velika a sorc dobar i jel moze za 1500 dinara ! Krajnje bezobrazno, saradnja cista 0 !
Ovaj covek je sam predlozio da mi donese kuci majcu i sorc, ja moram da probam da bih kupio, i necu da kupim nesto sto mi je veliko, za sorc ne pise na oglasu da je cena fiksna, trazio sam popust od 500 dinara, sta je sporno… Ovaj covek hoce pošto poto da mu se kupe stvari!!!

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslala sam trenerku 3000 , uzeo je , rekao da mu je mala i da zeli da je vrati. Pristala sam. Jos sam mu uplatila novac na racun da trenerku posalje bez otkupa. Medjutim poceo je da me zavlaci kako je na put itd. Pitala sam kad se vraca s puta da mi posalje trenerku , kaze da sam dosadna i blokirao me. Kad sam ga pozvala kaze da nece sa posalje nego da neko ode kod njega kuci da je uzme , ja iz Prokuplja da idem u Bg da uzmem trenerku , UZASSS Ne preporucujem saradnju.
Potpuna neistina, trenerka mi je stigla u potpuno drugim merama od onih koje mi je rekla Jasmina.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.