Rale

Beograd

Član od: 07.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je ukraden ipad! Preporuka svima da budu na velikom oprezu ukoliko odluce da saradjuju da ovim clanom!

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nasli smo se da pogledamo telefone za razmenu, telefon je stvarno odgovarao opisu, bili smo zadovoljni obojica i dogovorili smo se oko detalja, s tim da to obavimo kad se on vrati sa puta za par dana, kako smo se i dogovorili pre nalazenja. I tokom puta je bio stalno bio u fazonu da cuva telefon samo za mene, da me zove cim predje granicu da obavimo razmenu. Kad je trebao da se vrati nije se javljao, pa nije odgovarao ni na pozive ni na poruke, dok danas nisam video da je on vec prodao telefon nekom drugom. Sta god on odgovorio na ovo i sta god rekao, ja imam sacuvane poruke sa njim koje dokazuju moju tvrdnju. I ako sam video da ima iza sebe slicna iskustva verovao sam mu i cekao ga sto ne preporucujem bilo kome ko zeli da saradjuje sa ovim momkom.
Na kraju ispalo sve okej,ne znam zasto je pozurio sa ocenom

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac neozbiljan! Dva puta nije ispostovao dogovor i menjao susret i naprasno prestao da se javlja ! Zato savetujem da sa njim ubuduce radite samo licno preuzimanje ako je i to moguce. .Mogu da mislim sta bi bilo da sam mu poslao novac!
Prvo niste mogli poslati novac jer ja to nisam trazio. Bilo je sve po vasim uslovima. Obrazlozeno je zasto je otkazano. Negativna nema smisla jer niste osteceni. Da sam vam poslao telefon napisali bi ste da sam vas prevario zbog kvara koji je utvrdjen. Posto vam ga nisam poslao vi meni opet dajete negativnu

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zavlacio me oko zamene 4 dana, a ja sam za to vreme odbijao ostale ponude. Tako da od mene velika negativna!
Da daaa,i ja šaljem paket zovem vas da vam dam povratnu adresu vi se ne javljate,ja vas zovem sutra opet vi ništa i poruke šaljem vi ništa,i kako bi vi meni vratili paket?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.