Randjelovic

Zaječar

Član od: 01.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna Narucio i nije preuzeo izbegavajte ovog clana
Strasno kakav covek. treba da Vas je sramota da se tako ponasate u Vasim godinama. Trazio sam slike sata da mi posalje, da bih video u kakvom je stanju sat, jer je na oglasu postavio izrazito los kvalitet slika. Onda mi je poslao i to vrlo neljubazno, opet losom kamerom uslikano , zatrazio sam ako moze da mi se posalje bolji kvalitet slika. Zatim sve vreme govori kako je staklo perfektno bez tragova ikakvih. Slikao je sat na dnevnom svetlu gde se vidi da je staklo ogrebano na sta ja nisam hteo uopste vise da se upustam u dalju konverzaciju jer covek laze i maze. Tako da nikakvo slanje sata niti bilo kakvog dogovora oko sata nije bilo.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije naveo mane i fizička oštećenja na satu. Kada sam tražio dodatne slike pre slanja, rekao je da je sat već zapakovan (to kako ga je zapakovao ne bih ni komentarisao). Ne pristaje da mu vratim sat a on meni novac i ne odgovara na poruke, a kada mi je prodavao sat bio je veoma komunikativan i žurilo mu se.
Ovako, ovo je jedan od onih korisnika koji kupuju POLOVAN proizvod, ponavljam POLOVAN, ocekivajuci da je NOV. U Oglasu je navedeno bilo da je koriscen ali u odlicnom stanju, sto i jeste tako. Mane nisu postojale, i sam je reko, vec po neka ogrebotina na takozvanoj koroni sata. Sat koji kosta 42000rsd u prodavnici sam stavio za smesne pare, na sta je on pokusao da spusti jos cenu, novac mi je bio potreban hitno, i spustio mu cenu jos 20e. Nigde nista nisam slagao, sve se moglo videti u oglasu. Posle preuzimanja paketa javio mi se i rekao kako mu se ne svidja to sto ima te ogrebotine, na sta sam ja rekao da sat nije nov i naravno da ce da ima neki trag koriacenja, trazio mi je novac nazad, ja sam mu rekao da sam novac utrosio, jel sam naveo da mi je hitno. Pritom se neckao i na kraju kupio uz recenicu "Nek ide zivot" . Vrv nije bio dobro razmislio pa je hteo da vrati sat. No dobro, moje ocene i komentari govore o tome kakav sam korisnik. Svako dobro
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.