Ranko Milićević

Kraljevo

Član od: 04.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ima mnoge nedostatke koje prodavac nije naveo ni u opisu ni kad sam se cuo sa njim. Delovao je kao korektan covek ali ocigledno nise Predostroznost ako saradjujete sa njim ----
Sta reci na ovo. Mesec dana su trajali nasi pregovori oko telefona kojeg sam pre 15ak dana skinuo sa KP prodaje. Milos je bio uporan i sa pricom da zeli upravo ovakav telefon i da mu snizim cenu sa 80 na 65 eur jer ima samo toliko..na kraju sam prihvatio i insistirao sam da se cujemo licno da bih mu prezentovao sve vrline i mane telefona. I tu sam bio krajnje iskren, poslao mu telefon i naredni dan sam ga nazvao da ga pitam kakvi su mu utisci o telefonu. Milos je odgovorio da je nezadovoljan i poceo da nabraja..uz mane koje sam mu ja vec rekao, dodao je i da zaglavljuje dugme za paljenje, i da fotografije su sa nekom flekom, sto uopste ne stoji jer dugme mi nikada nije zaglavljivalo i fotografije su bez ikakve fleke POnudio sam mu da mi vrati telefon i ja njemu novac, sto je on odbio sa pricom da je vec dogovorio popravku i da ce ga popravka kostati oko 20 eur. Zatim sam mu ponudio da refundiram popravku sa 1000 dinara, sto je on najpre prihvatio pa zatim odustao i nazvao me sa zahtevom da ipak prihvata moj predlog da mi vrati mobilni i ja njemu novac. Bio sam uveren da smo resili problem na obostrano zadovoljstvo, kada vidim jutros, negativna ocena iako smo dogovorili da izvrsimo povracaj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.