Ranko

Smederevo

Član od: 07.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je tražio popust i dobio ga je, naručio robu, a posle je javio da je preskupa poštarina i optužio me je da više sam stavio iznos otkupnine nego što smo se dogovorili. Kad smo razjasnili situaciju, rekao je da ide na poštu da primi paket. A posle toga javio je meni, da nisu našli paket na pošti, i treba poštu izbegavati. Na kraju naravno nije preuzeo paket, ja mislim da treba ovakve ljude izbegavati daleko. Skupa lekcija je bila to za mene.
Nisam ja nikoga optuzio ni za sta. Bilo mi je nelogicno da postarina kosta 760 dinara i to smo razjasnili. Pored postarine bile su dodate jos tri stavke koje do sada nisam nikada placao prilikom porucivanja. 31.12.2021. su me zvali iz poste i rekli su mi da im je vozilo u kvaru i da nisu u mogucnosti da mi dostave paket i da isti mogu da preuzmem u posti. Neznajuci za cenu postarine, rekao sam im da mi dostave paket kada budu u mogucnosti posto ja nisam u mogucnosti da preuzmem paket, zbog radnih obaveza. 10.01.2022. me je kontaktirala radnica poste i rekla mi je da ce paket biti vracen ukoliko ga ne preuzmem. Na to sam im ja rekao da mi dostave paket jer su za to i placeni jer nisam u mogucnosti da preuzmem isti. To se nije desilo i paket je vracen.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.