RANKOVIC MARIJA

Smederevo

Član od: 12.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi prodao pokvarenu graficku. ..
NARUCIO JE GRAFICKU KOJA JE STAJALA PAR MESECI. PRE SLANJA SAM PROVERIO ISPRAVNOST,IMAM SNIMAK RADA, kod njega kaze ne radi. mozda je do njegovog kompa ili napajanja. otkud znam .

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno nekulturna i neprijatna osoba a da ne pricam o tome pritom kako sam jos i napadnut od strane iste osobe, trazio sam da isprobam ventilatore/kulere posto clan ima svega 9 pozitivnih i 1 negativnu, koja govori o tome kako je vec jedan clan bio ostecen, na sta naravno nije bio problem u pocetku da bi kasnije ispalo da nece da posalje, i ja ko proveren clan sa pozitivnim ocenama sam na kraju izgubio vreme jer gospodja doticna nije se udostojila cak ni da javi da odustaje od dogovora nego je pocela i da me napada! Verujem da cak ni oglas nije tacan ko zna sta se krije iza! Admini neka obrate paznju na ovog clana a od mene velika negativna za ovo zavitlavanje i trosenje mog vremena jer sam mogoa na drugom mestu da uzmem!
lepo je na oglasu napisano neispitana,jer nemam uslove da je ispitam.ljudi koji se razumeju znaju o cemu pricam,a on je nekulturan i nevaspitan,jer je lepo napisano u oglasu.

Poljoprivreda > Vodosnabdevanje i navodnjavanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

pumpa neispravna. nedaje znake zivota/prodavac tvrdio da je ispravna/platio sam 2000+postarinu /strasno/ako vrati novac moze povlacenje ocene/ovako negativna za laz i prodaju neispravne pumpe i struja udara na pumpi. treba da me ubije struja za 2500din strasno sta mi je prodao clan/
PRE 2 MESECA JE NARUCIO PUMPU. JA SAM JE LICNO PROBAO / RADI / REKAO KADA STIGNE JAVICE SE . ODMA SUTRA DA JE PROBA. POSLE 2 MESECA KAZE NE RADI. verovatno je pokidao kabal ili nesto. ne dajem garanciju za polovnu stvar. imao je probni rok 15 dana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.