Rary

Čačak

Član od: 10.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam gore pomenuti Lap top , koji je odmah kada sam ga dobio primetio da mu je slovo i otkinuto sa tastature, staklo na kameri naprslo i sistem se vrlo dugo podizao, da bi posle tri dana lap top stao i nije hteo da podigne sistem daljom proverom je ustanovljeno da je hard disk radi sa svega sa 15%. O svemu je kontaktiran prodavac koji nije bio voljan da resi problem sa lap topom koji je prodao .
Problem je prijavljen 47 dana posle prodaje, bez obzira na to ponudjeno je slanje novog hard diska o mom trosku na sta kupac pristaje a u medjuvremenu daje negativnu ocenu. Covek laze preterano, ne razumem sta mu je cilj sa ovim.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kupio sam laptop na osnovu informacija iz oglasa " da je u potpunosti ispravan". Da nije tako reklamiran kupio bih neki drugi. Kada je stigao uvideo sam da je tastatura neispravna. Gospodin mi je ponudio resenje da mu posaljem laptop da ga popravi i da mi vrati ispravan. Mozda je to uobicajeno, al za mene je to neozbiljno, za mene ispostovati datu rec znaci neukaljati obraz. Pogresio sam sto sam saradjivao sa clanom sa negativnim ocenama, ali takvu gresku necu ponoviti. Oprez u saradnji s gospodinom, moja prepruka.
Kupcu je ponudjeno da mu se nadoknadi novac i da laptop vrati, ponudjeno mu je da mu posaljem drugu tastaturu i novac za majstora, na kraju i da vrati laptop o mom trosku i da mu ga vratim sa novom tastaturom, nista nije bilo dovoljno da ga zadovolji. Greska se desava, na tastaturi ne radi spejs dugme, to se lako popravlja, da sam to primetio, popravio bih. Moje je bilo da ponudim da otklonim gresku, ponudio sam vise resenja, nijedno nije prihvaceno. Kao dokaz, prilazem prepisku izmedju nas dvojice: 04.01.2019 22:33h dalibor Meni takvo resenje ne odgovara. Vama svaka cast. Ja sam odgovoran za to sto nisam pazljivo pregledao oglas do kraja. 03.01.2019 16:50h Rary Taj HP je rezervisan, prodat. Najbolje da mi posaljete laptop da mu zamenim tastaturu i da vam ga vratim ispravnog, naravno o mom trosku. Ako nema adrese na kutiji napisite mi, da vam posaljem adresu za slanje Pročitano 03.01.2019 12:43h dalibor Gledao sam vase oglase, ako moze, da posaljete hp dv6500 a ja vama da vratim ovaj. Majstor mi je trazio mnogo da zameni tastaturu. 03.01.2019 07:48h dalibor Neznzm kako bi bilo najjeftinije i za vas i za mene da li da vratim ovaj a vi meni posaljete drugi u toj ceni moze i 15inca ili da mi posaljete tastaturu(ne znam posta je zamena). Da li je zamena tastature skuplja od postarine? 02.01.2019 17:56h Rary Da vam posaljem tastaturu i novac za majstora, ili da vratite laptop a ja vama novac , ili nesto drugo, kako vama odgovara Pročitano 02.01.2019 17:46h Rary Sta predlazete, kako da to napravimo Pročitano 02.01.2019 17:42h dalibor Ne radi, ali ja neznam da je zamenim i ako posaljete drugu. 02.01.2019 13:11h Rary Proverite opet pa ako ne radi, da vam posaljem drugu tastaturu Pročitano 31.12.2018 18:20h dalibor Pozdrav Preuzeo sam jutros acer Tastatura je neispravna taster za odvajanje reci 28.12.2018 17:54h Rary Poslato danas, pe723096655rs Pročitano 28.12.2018 17:45h dalibor Odgovori Da li ste poslali 27.

Ručni radovi > Razni ručni radovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maksimalna neodgovornost clana nije stvar u 800 din zar mislis da ti dvaput placam paket . zbog tvoje greske . Maksimalno izbegavati ovog clana obratite paznju pri kupovinu

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

uzeo sam od prodavca 2 graficke kupljene kao 100 posto ispravne, ali su totalno ne ispravne prema tome negativna ko kuca
Kupcu sam ponudio povraćaj novca, ako nije zadovoljan robom. Novac mi još nije ni stigao a on ovako. Zaključujem da je dobio ispravnu robu, da neće povraćaj novca i vraćanje robe a hoće bezrazložno da me bruka.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.