Rasa

Beograd

Član od: 08.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam dotičnog u vezi telefona koji oglasave, dogovorili smo i cenu i kad bi se nasli, da bi me gospodin obavestio neposredno pre mog polaska za Beograd posto nismo iz istog grada da sestra navodno nije stigla da prebaci podatke pa moraju u servis a od ovaveza nisu mogli da stignu, radim vec dugo sa telefonima i u zivotu nisam cuo da nekom treba mobilni servis za prenos podataka, toliko biti bezobziran i neodgovoran prema tudjem vremenu i tudjim obavezama ja jos nisam video, svoje privatne poslove sam otkazao kako bi mogao da dodjem za Beograd po telefon, ali eto kad se gospodin udostojio tek neposredno pre mog polaska da mi javi ovo, OGROMNA NEODGOVORNOST I NEPOSTOVANJE DRUGOG! !! !! ZAOBILAZITI U SIROKOM LUKU OVAKVE PRODAVCE KAKO NE BI GUBILI VREME KAO JA I NAPRAVILI SEBI STETU OTKAZIVANJEM PRIVATNIH OBAVEZA! !!
Postovani,sa vama nisam imao nikakav kontakt u vezi telefona,molim vas da uklonite ocenu jer ste mi je dali greskom,hvala

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Novcanik nije original Klasican kinez Dogovor oko vracanja nije ispostovan Na poruke ne odgovara
U opisu je stajalo da je novcanik replika,i kupio si ga za 20e,ne znam kakav dogovor nije ispostovan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.