Rasprodaja satova

Novi Sad

Član od: 25.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako stoje stvari dogovaram se sa prodavcem od juce i bas nikako da stupimo u neki kontakt ozbiljan u vezi telefona samsung s7 kada smo najzad stupili u kontakt i dogovorimo se oko cene i slanja telefona ja mahinalno pogledam jutros. Ponovo telefon u oglasima i primetim liniju na telefonu obavestim prodavca da ima liniju na ekranu on odgovara da nije to na staklu. nego na zastiti. Ja ponovo kontaktiram prodavca da skine zastitu i slika telefon on to naravno nije zeleo. tvrdeci celo vreme da je telefon neostecen tako da ide negativna za clana a vidim da ima jos 2 negativne ocene
Dao si mi negativnu ocenu za telefon koji nisi ni video? Ti si preko slika zaključio da mu je slomljen ekran i zato što nisam hteo da odlepim zaštitno staklo koje sam platio 800 din a ti nisi siguran kupac i još ponižavaš sa cenom? Rekao sam ti da kupiš drugi i ti meni daješ negativnu. Telefon mi je još na oglasima i potpuno je ispravan a tražiću od kp da ti blokiraju nalog zbog lažnog ocenjivanja. Sram te bilo!

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slagao me je za biciklu da je stavio nove unutrasnje gume, a gume su bile krpljene, rekao je i da je nov lanac sto nisam siguran, menjac zadnji kada pocnem da motam puca, na lancaniku pozadi fali 1 zub sto nije spomenuo i nisam dobio papir od kurira od bicikle. .. Uzas. ..
Lično sam platio 20e da se zamene unutrašnje gume i lanac, moguće da su ih u servisu zakrpili a ne zamenili, ja to stvarno neznam. Poslao sam Vam pre slanja detaljan video bicikla da sve dobro pogledate pre kupovine. Zašto Vam kurir aksa nije dao papir, ja stvarno neznam, trebali ste njega pitati. Dobili ste odličan ispravan polovan bicikl sa duplom suspenzijom i diskovima za 100e. Nerazumem ovu negativnu ocenu ali eto, to više govori o Vama. Ako je problem u 300din u unutrašnjoj gumi, trebali ste javiti, uplatio bih Vam.

Mobilni telefoni > Tesla

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispostovan dogovor , neodgovara na pozive, na poruke , poslao sam telefon vracen nazad nije preuzeo posiljku, neodgovoran član 100%,
Covece pa ja sam danas stigao iz inostranstva ! Zasto negatina ocena ? Prodao sam ti neispravan telefon , nerazumem u cemu je problem ??? Naglasio sam i napisao da se svi prodaju kao neispravni ! Ko ti je rekao da saljes telefon nazad kad se nismo ni culi ? Zasto si ga uopste i slao ? Napisao sam da je neispravan i ti se zalis sto je neispravan ? Napisao sam da ne prihvatam reklamacije i negativne ocene za neispravnu robu i ? Treba te suspendovati zbog ovoga ! Kako te nije sramota ??? Jel moguce da si hteo za 500 din telefon od 120e ? Ili si izvadio sta ti treba pa sad da vratis ? Katastrofa !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.