Rasprodaja

Ruma

Član od: 24.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena 0 jer ono sto pise u oglasu nije to sto pise kartica ne podrzava 4g. Ne javlja se na telefon kulira poruke, ne proporucujem nikom nikakvu saradnju sa ovim covekom.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveku je po dogovoru poslat mobilni tel na servis uz najavu brzom postom. Kada mu je telefon trebao biti urucen od strane brze poste, coveka nema na datoj adresi, niti se javlja na telefon, niti brzoj posti, niti posiljaocu. Telefon se vraca posiljaocu. Telefon se salje ponovo na adresu koju je posiljalac proverio, da li je ispravna, uz najavu predhodnog dana da je ponovo posiljka poslata, sutradan je ista situacija. Ponovo nema nikoga na toj adresi, niti se covek javlja na telefon koji je ostavio za kontakt. I ako je predhodno bilo sve najavljeno i dogovoreno, covek je vrlo neozbiljan u komunikaciji i dogovoru koji je bio u najavi slanja!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKOM NE SAVETUJEM TRGOVANJE SA OVAKVIM likovima. USB HUB ili razdelnik ne radi ni jedan a prodavac se ne javlja na telefon i na poruke iako je online.
Posle godinu dana i VISE pokusaja da se problem resi na moju stetu naravno , konacno dizem ruke . Gospodin je narucio 2 komada Micro USB OTG Hub , cena za jedan je bila 540 , dakle 1080 din . Kupac je preuzeo paket u subotu i javlja kablovi ne rade i odmah daje negativnu ocenu bez cekanja prvog radnog dana da stupi u kontakt samnom. Odmah prvog dana tj. u ponedeljak javljam se gospodinu i kazem da je tesko da 2 kabla ne rade i da proveri da li tablet podrzava otg funkciju , na sta me je '' gospodin '' izvredjao recima : '' Evo ti sad prevarantu da vidim kome ces sad nesto da prodas '' i ostalim psovkama . I pored svih psovki nudim kupcu da vrati kablove a ja cu mu vratiti UKUPAN novac koji je platio , dakle cenu artikla 1080 i 2 postarine . Na ovo mi kupac odgovara da je '' BACIO '' kablove . Ja i pored svega toga necu da se sramotim za 1000 din ,a i vidim da je '' tezak '' covek , odlucujem da mu nadoknadim ukupanu svotu novca , nakon cega mi je gospodin trazio 2000 din jer je on toliko navodno platio nove kablove u radnji a pri tom mi ne vraca moje kablove koje je navodno bacio ( citaj prodao ) ,ali eto ajde necu nikom da ostanem duzan pa ni ovakvim ljudima . Pristajem da mu uplatim 1000 din post netom pre i 1000 din posle brisanja negativne ocene , jer sam prilicno siguran da je prevarant i nisam zeleo da opet budem prevaren. I ovo se naravno njemu nije svidelo jer je zahtevao 2000 din iako je kablove platio 1080 din a pritom mi ih nije ni vratio . Na ovo naravno nisam pristao i od tada prestaje komunikacija sa kupcem. Nakon par meseci sam opet pokusao da resim problem ali bez uspeha Ovde dolazi do izrazaja losa odluka sajta da ne dozvoli obostarno ocenjivanje ili makar da se iznesu dokazi i slike koji potvrdjuju neciju pricu. Ja sam sa ovim korisnikom Jovica koji inace ima 6 ocena , jako ne zadovoljan i ne preporucujem saradnju ovakvim covekom. Posto svi citaju ove negativne ocene , zamolio bih i da procitaju 2400 pozitivnih ocena . Hvala Jovice
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.