Rastislav

Novi Sad

Član od: 12.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dosao sam na dogovorenu lokaciju gde treba da se nadjemo da bi mi rekao da nece doci i odustaje od prodaje jer mu roditelji ne dozvoljavaju da proda adapter. Moglo je da bude i gore. .
Da sam znao ranije da mi neće dozvoliti da prodam, javio bih vam. Javio sam čim su mi rekli.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veliki oprez sa ovim clanom! !! Nemojte nista slati ovom clanu porucuje a nepreuzima pakete, nejvlja se na telefon blokira vam broj. Kad sam ga nazvao sa privatnog telefoona covek me je vredjao i psovao bez razloga!
Ja se izvinjavam ali zbog nepredviđenih troškova nisam imao dovoljno para da preuzmem pošiljku. Mogu da vam uplatim na račun troškove poštarine. 13:38h Znam ali izbili ste mi 500 dinara dupla postarina i nejavljate se na telefon 14:09h Zato sam ponudio da vam uplatim troškove. 14:22h Moze uplatite dopunu na 0616494411 15:02h Ne mogu dopunu, mogu jedino na tekući račun 15:12h nemorate ako nemozete moracu da vas negativno ocenim da vise stvarno niko vam nista ne salje I to je jedina konverzacija koju smo imali, telefonom nismo pričali tako da čovek još i izmišlja da sam ga psovao. Na telefon se nisam javljao jer nisam mogao. Uostalom imate uvid u pozitivne ocene, mislim da to govori dovoljno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.