Rasveta Novi Sad 064/03-63-239

Novi Sad

Član od: 09.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo je posiljka jedva bila isporucena jer je dat pogresan broj telefona za isporuku. Prodavac nije pokazala zelju da to resi nego je jednostavno izdiktirala broj za pracenje posiljke pa da sam to resim sa kurirskom sluzbom. Kada sam ispravio broj telefona u kurirskoj sluzbi i kada je posiljka konacno stigla, unutar "pakovanja" (samo je unotano u strec foliju) su se nalazile pogresne plafonjere. Ovo predstavlja izuzetno nepostovanje tudjeg vremena i ja ne preporucujem saradnju zbog nedostatka poslovnosti i respektabilnog odnosa prema poslu.
Nazalost mi nismo odgovorni za transport kurirske sluzbe, niti mozemo uticati na njihov rad, kada vec sve pisete da ne ostane nedoreceno, imali ste mogucnost da vratite robu i da Vam novac bude vracen, trazili ste i nadoknadu putnih troskova, na sta smo takodje pristali, ali prosto iz Vama znanih razloga nije Vam odgovaralo nista od ponudjenog. U svakom slucaju saradnja se svakako zavrsava jer ni nama nije u interesu da trosimo vreme. Broj pozitivnih ocena dovoljno govori o nasem poslovanju, ali nekada se prosto dese i neprijatnosti kao u ovom slucaju. Vama svako dobro.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Traka koja je poručena ip65 nije dostavljena već ip20 (bez zaštite). Cena je verovatno drugačija. Aku profil je poslat bez završnih krajeva.
Sta reci sem los covek! Posle 243 pozitivne ocene, dobili smo negativnu zato sto smo greskom poslali pogresnu traku!? Inace traka Vam je naplacena kao IP20, tako da niste platili vise nego sto treba, potrudite se da izracunate, ako umete, pa cete videti sami. Coveku je ponudjena zamena koju nije prihvatio, naravno zamena i trosak slanja bi isli o nasem trosku. Za cepove nije istina da nisu poslati, verovatno ste ih izgubili ako ste bacili strec foliju, posto su u nju bili upakovani. Inace i to bi mu poslali ponovo, posto 2 cepa kostaju celih 50 dinara, ali sta vredi kad je takav covek kakav je. U svakom slucaju Vi ste covek za izbegavanje i nikakvu saradnju sa Vama nikome ne bih preporucio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.