Razna oprema

Pećinci

Član od: 03.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja nisam neko ko voli da ulazi u raspravu i daje negativne, ovo mi je prva, i malo mi je zao, ali ce se Steva sloziti opravdana. Naime telefon koji sam kupio je fizcki stvarno dobor, tu nemam zamerki, ali ima jednu veliku skrivenu manu a to je da desni deo touch ekrana, nekom zamisljenom vertikalnom linijom, nema kontakt, nemoze se koristity querty tastatura jer neka slova na desnoj strani ne mogu da se kucaju. Nekad mi treba 5 minuta da pogadjam search dugme na Youtube da bi pretrazio sajt. .. . Cim sam upalio telefon, odma sam primetio i javio se Stevi, on je rekao da ako ne odgovara vratim telefon, reko je "cujemo se u ponedeljak" i vise se nije javio! Zato ide negativna!
ne slazem se sa zaretom,jer je telefon perfektan,i vrlo malo koriscen,ne mogu ce je da kod njega ne radi,a ja kuckao poruke na njemu dok mu nisam poslao,kao sto rekoh mozes vratiti telefon ali samo licno,jer ja nisam prevarant,imas broj zovi i vrati telefon licno jer ne znam ko si pa ne bi da mi stigne prazna kutija umesto telefona pa da nemam ni telefon ni smesnih 9500 dinara
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.