Reborn Dragon Retail Team

Požega

Član od: 14.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi je da stavim da je rezervisano i da cemo se naci za vikend. Slao sam ovde poruke i u subotu i u nedelju, samo ih je video i nije odgovorio. U ovih nekoliko dana mi se javilo nekoliko zainteresovanih kojima sam rekao da je konzola rezervisana i tako izgubio potencijalne kupce. Jako neprofesionalno i neozbiljno. Izbegavati, da ne biste ponovili moju gresku.

Kompjuteri | Desktop > Programi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje programe koji delimicno rade. Platio sam za Photoshop i Lightroom, ali samo photoshop radi. lightroom ne radi i nije pronadjeno resenje niti se posle toga doticni javlja da vrati pare za program koji ne radi ili da mi posalje ispravan program. Ne preporucujem saradnju!
Prodao sam vise ovih programa i svi kupci su zadovolini sto se moze videti i po mojim pozitivnim ocenama bas za tai program. Uz svaki program, saljem i detaline instrukciie na srpskom jeziku kako bi kupac mogao lako i bro da instalira program. Clan je pogresno instalirao program, ocigledno ne obracajuci paznju na dobijene instrukcije, i poslao poruku da instalacija ne radi. Nakon toga sam dobio negativnu ocenu.

Kompjuteri | Desktop > Programi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektnost, novac uplaćen brzinom svetlosti a dobih krekovan program koji ne može ni da se instalira, prodavac ne odogvara na pozive i poruke niti imam bilo kakvo objašnjenje. Novac je uzeo i zato sledi tužba ! !
Za pocetak, prodao sam vise ovih programa i svi kupci su zadovoljni sto se moze videti i po mojim pozitivnim ocenama bas za taj program. Uz svaki program, saljem i detaljne instrukciie na srpskom jeziku kako bi kupac mogao lako i brzo da instalira program. Clan je pogresno instalirao program, ocigledno ne obracajuci paznju na dobijene instrukcije, i poslao poruku da instalacija ne radi. Nakon toga sam dobio negativnu ocenu.

Kompjuteri | Desktop > Programi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, prva negativna ocena posle 10godina. Posle dve nedelje pokusaja porukama ili pozivima da stupim u kontakt sa clanom da nadjemo neko resenje - nista. U toku prodaje prica kako je tu ako zatreba nesto, tu je za apdejte itd. .. A sad nista od toga. Verzija je bas stara, nema opcije koje su meni potrebne. Licenciran nije, poput obicnog kreka je sto sam imao i pre kupovine. Ocena iz ociglednih razloga, sto zbog predmeta prodaje sto zbog (ne)komunikacije.
Pre svega, komunikacija je, kao sto se moze videti po mojih 80+ pozitivnih ocena, brza i laka. Cak sam izasao u susret i prodao program licno, van mog grada (sto inace ne radim). Pre kupovine programa dobijate sve informacije tj. znate koju verziju kupujete. Takodje, programi su licencirani kao i sto je navedeno u oglasu. Mislim da ostatak mojih pozitivnih ocena govori dovoljno o tome kakva je komunikacija i dogovor sa mnom.

Kompjuteri | Desktop > Programi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Piratski program sa virusom. Ne kupujte.
Pre svega, kao sto je i u oglasima navedeno, programi nemaju virus. Takodje, prodao sam vise ovih programa i svima su savrseno radili. Imate i pozitivnu ocenu za isti program od pre par dana. Uz svaki program, saljem i detaljne instrukcije na srpskom jeziku kako bi kupac mogao lako i brzo da instalira program. Takodje, naglasim ako treba neka vrsta pomoci tokom instalacije da me kontaktiraju, a ja cu u najkracem mogucem roku odgovoriti. Clan je pogresno instalirao program, verovatno ne obracajuci paznju na instrukcije, i poslao poruku da program ne radi. Nakon toga je i dao negativnu ocenu.

Foto-aparati i kamere > Stativi i glave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija sa deckom je ok, ali nije ispostovao sve ono sto je pisalo u oglasu. Predmet nije bio apsolutno nov, kao sto je bilo navedeno u oglasu, pakovanje je bilo osteceno kad sam primio paket, i nakon preuzimanja posiljke prodavac nije odgovorio na moje reklamacije i poruke. Nemojte kupovati od ovog prodavca.
Stativ koji sam prodao bio je potpuno nov kao sto je i opisano u oglasu. Jedini razlog sto je kutija bila ostecena jeste taj da je kutija ostecena u toku transporta.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | DSLR i mirrorless

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iskreno sam razočaran. Kupio sam fotoaparat od Radosava, međutim nigde u oglasu nije napisao da na fotoaparatu nedostaju vratanca za bateriju (ne radi aparat bez poklopca za bateriju, ali radi sa gripom koji ide uz aparat što opet nije rešenje. ). Takođe nisam dobio kabl za punjač već samo adapter. Slao poruke, nisam dobio odgovor. Sramota
Doslo je do zabune. Vratanca od aparata su bila na gripu posto ima drzac vratanca. Sto se tice adaptera, punjac ima us plug u sebi, sto je spomenuto pri prodaji. Na kupcu je bilo da kupi adapter.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.