Red Rooster Music

Niš

Član od: 30.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bass gitare | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam zeleo da dajem lose ocene ali jednostavno ljudi ne zele da prestanu sa provokacijama. Naime na slici je red tortoise shell picguard za Jazz Bass medjutim oni su mi poslali brown odnosno braon. Masku sam kupio iskljucivo zbog crvene boje i prilikom narucivanja dobio uveravanja da je to tako. Medjutim nije. Necemo vratiti pare ako nemate originalnu ambalazu. To podrazumeva najlon kesu i neki papir. Fiskalni racuna nisam dobio, odgovor je bio poslace u pismu. Kada sam rekao da za takav slucaj jos nisam cuo ljubazni prodavac je odgovorio, dobro da prestanemo sa pricom vratite plocu i dobicete nazad novac. Rekoh u redu. Tada pocinju njihove provokacije, jeste sad srecni? Vidite, ja treba da budem srecan jer sam dobio ono sto nisam trazio plus platio troskove postarine. Ima li to smisla?
Ima, stavili ste masku na gitaru i koristili je nekoliko dana, vratili je izgrebanu i bez originalnog pakovanja, Dobili ste novac nazad i sad se igrate "uciteljice" a veliki ste porasli

Muzika i instrumenti > Mikrofoni | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručim dva stalka, stignu aljkavo upakovana tako da su se jedan o drugi izgrebali, na jednom fali adapter za širi navoj i skinuta nalepnica (ostali tragovi lepka, naravno). . Gledam, neću da im ostavljam lošu ocenu, neko je možda imao loš dan pa je na frku pakovao, pa neću propasti zbog adaptera od 200 din i ogrebotina na stalku, nije kraj sveta. . Napišem im sve to, šta je stiglo i kako je stiglo, objasnim da im neću ostavljati ocenu ali da neću više kupovati od njih i. .. .. .. ništa. "Izvinite"? Nikako. "Poslaćemo vam adapter koji fali, daleko bilo drugi stalak"? Ma jok. "Baš nas briga"? Ni to. Kupac neispoštovan, poruka pročitana, oni ćute, toliko o tome. . e pa kad vam je teško da se makar izvinite za svoju grešku, da ne spominjem da ponudite da je ispravite, nek vam je ocena na čast!
Poštovani Max, adapter za siri navoj je poslat pismu. Sastav koji ste napisali je dirljiv .

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Red Rooster Music , poslali su mu ne odgovarajuce i ne adekvatne PRAGOVE ZA GITARU. narucio sam Medium , za koje su potvrdili da mi salju , meni su stigli pragovi totalni SLIM i ako su sa ubedjenjem potvrdili da su medium. ubuduce VODITE RACUNA O PROIZVODIMA KOJE PRODAJETE, a drugi placaju. drugi su mozda zadovoljni , ali ja zaista nisam. hvala na razumevanju
Planirate li da ikad objavite nas odgovor ili nas obavestite zasto se nas odgovor ne pojavljuje,hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.