Redux

Ada

Član od: 26.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre proucivanja dve konzole, pitao sam da li su ispravne, on je potvrdio da jestu, ali da ce proveriti jos jednom. Nakon sto je potvrdio da su ok porucio sam obe (NES i SNES). Testirao sam ih, NES je bio ispravan, SNES nije procito nijedan od 10 ketridza sto sam ubacio. To sam prijavo, a on mi je rekao, probaj ovo, probaj ono. .. Napokon smo se dogovorili da mu vratim neispravnu konzolu, za sta imam potvrdu da sam to uradio, a da ce on da mi vrati pare. Nakon 25 dana cekanja, i od zadnjeg obecanja "uplacujem sutra", od kojeg je proslo sad vec 5 dana, pare jos nisu uplacene. Sada je poceo da brise poruke, sto vec govori sasvim dovoljno. Vi procenite da li zelite saradjivati sa ovako nekim!

Konzole i igrice > Sega

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Igrice su stigle neispravne sa nekim starim adapterom, pitam za zamenu, kao ima ali nista od toga vise? ! Sada i ne odgovara na poruke. .. . Nema veze, necu propasti za 3500 din ali to tako ne ide. Max sam korektna i iskrena bila a Vi tako. .. Onaj ko laze, uvek laze samog sebe. .. . Toliko.
Bio sam poslao konzolu sa ispravnim adapterom koji odgovara za nju i probao je pre slanja, reko sam da cu zameniti za drugu, nisam bio u mogucnosti zato sto momentalno nemam istu takvu konzolu. Ovo je nezasluzena ocena i molim kp tim da je obrise, jer mi je prva negativa ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.