Relja Martinovic

Kragujevac

Član od: 04.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao neispravan laptop, hdd ima b cektore, ostecenja na hardu, isti nece da se javi i vrati novac, jos se uvredio kao poslao sam ti ispravan, ja sam obecao dve placene postarine, sta vise, eto, pazite se mnogo ovog clana i sve u vezi sa istim mailom
Ti si kupio polovan lap top koji je kod mene odlicno radio za 8000 dinara. Rekao si mi da je i kod tebe odlicno radio nakon sto si odradio sistem, sve to imam u telefonu. Ja se u racunare previse ne razumem ali na tvoju rec da je u pitanju ddr1 memorija i da je lap top preplacen ja sam pristao da ti vratim 2000 dinara kako si trazio. Kada sam pristao da vratim 2000 ti si trazio jos 1000 dinara. Tih 1000 dinara je trebalo da budu za sistem, ali si se malo zapleo u prici. Tokom dogovaranja oko kupovine rekao si kako ces mu ti odraditi sistem da vidis kako ce raditi windows 7. Kako sad meni trazis novac za to?? Dok sam se ja trudio da budem korektan ti si izgleda pomislio da mozes jos vise koristi za sebe izvuci. Od tada je svaka tvoja rec pod znakom pitanja. Da se sluzis neistinama potvrdio si kada si rekao da hard disk(od 40 gb) nije 100% zdrav i da zamena kosta 70 evra!! Sada tvoja rec nista ne vredi, a samim tim nema ni moje dobre volje.To je sustina,a ti nastavi da se stavljas u ulogu zrtve, prevarenog i ostecenog. Dosta sam trosio vreme i zivce na tebe. Postedi me svojih prica kako ces otici kod svog prijatelja inspektora i da ce mi policija dolaziti. Trudim se da nista uvredljivo ne napisem, ali same cinjenice o tebi koje sam naveo mogu se shvatiti kao uvreda. Ne mogu vise da slusam tvoje price, i neces me vise cuti ni ovde ni preko telefona, blokirao sam te.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.