Reparacija Zakrivljenih Ekrana

Kruševac

Član od: 29.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao telefon cijij je displej crkao nakon 3 dana koriscenja, u oglasu naveo da je telefon kao nov a bio je otvaran i repariran, sad se ne javllja na telefon, bice podneta tuzba protiv clana.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu napise ORIGINAL SAMSUNG LCD, a ugradi reparirani sa Kineskim Touch Screen-om punim fleka od lepljenja. .. sramota za profesiju.
Sramota je za tebe sto pricas ove lazi ...kineski oled ne postoji za samsung S zakrivljenu seriju! Ekran jeste repariran i nema nikakvih fleka niti bilo kakvu tackicu na sebi... Ali kao sto i sam kazes problem je sto si ti hteo nov ekran a ne repariran... Haha pa zao mi je sto nisi zadovoljan i sto nisi razumeo lepo oglas i predmet prodaje. Meni zbog toga ne pada napamet da odlepljujem displej i da ti vracam pare.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik pola slagao na oglasu, kamera presnja mutna nije radila, dugme za zakljucavanje ne radi klik kako treba. .. Ovaj lik je za izbegavanje Obecava mi vec 5dana kako dugme za otkljucavanje i zakljucavanje da mi posalje i na kraju nema ga. .. .sta on misli da sam ja budala evu mu negativna pa neka se on pusi
Jesi nisam ni sumnjao i sa takvima je svaki pokusaj da se nesto lepo resi BEZNADEZAN. Za kameru ne lazi da je mutna rekao sam ti da sklonis tu prljavstinu i polomljeno staklo koje je preko nje i da je prebrises, sto si i uradio i video si da je kristalno cista. Dugme radi perfektno i reaguje na svaki dodir savrseno, to sto mozda ne klikce kao na novom telefonu je totalno nebitan faktor jer je telefon POLOMLJEN sto je i navedeno i slikano bilo sve u oglasu. Srecna nova godina, pozz.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost negativna ocena. Ofrlje uradjena reparacija s8 telefona. Sad imam i mrtav piksel kojeg nije bilo pre iste. Talasasto staklo. .. . Nikako ne raditi reparaciju kod istog. Sada samo imam debelo obezvredjen telefon koji me nervira kad god ga pogledam. Da me je bar upozorio da moze biti ovako lose dao bi duple pare i zamenio sve fabrickim displejem i staklom ujedno. Nikako ne preporucujem saradnju.
Slazem se 2000evra mu je vredeo ovako polomljen: Slike polomljenog ----> https://imgur.com/a/byBYcwF A ja sam mu ga obezvredio nakon zamene i sada ce ga grdan on prodati za 200e citavog ovakvog evo pogledajte mislim koja katastrofa... ovo je naprihvatljivo sto ja radim! slike citavog ----> https://imgur.com/a/fU9Dym8

Usluge | Servis i popravka > Servis mobilnih telefona

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Dao sam mu svoj S7 EDGE telefon koji je bio u lošem stanju - polomljeno staklo ali je radio ekran. Za 70 EUR mi je vratio nazad telefon kojem ekran ne radi i koji je sada neupotrebljiv. Od telefona kome treba staklo da se zameni sam dobio telefon kojem treba ekran zameniti. Drugo, na telefonu sa strane curi lepak. Verovatno će ovaj član da kaže da reklamiram nakon 7 dana, ali ja sam ga tek danas uzeo, otvorio i pokušao da uključim isti. Na moju normalnu i vrlo umerenu komunikaciju u kojoj sam tražio rešenje problema (da ga pogleda ponovo, proba da namesti, da neki predlog kako da rešimo, otkupi telefon, kaaaako god) dobio sam vrlo lošu retoriku nepoverenja i bez ikakve želje za rešenjem ovog problema. Kome treba dodatnih informacija, neka me kontaktira - imam snimke, slike, viber komunikaciju, viber komunikaciju preuzimanja telefona na današnji dan. .. šta god vam zatreba. Obzirom da sam i lično u instituciji i bavim se poslom koja slične prekršaje i sankcioniše, dečko će dobiti prekršajnu prijavu a KP oštru protesnu notu zvanične institucije da ovog člana i kazni pristupom na isti.
Covek je preuzeo telefon i kao sto i sam priznaje proslo je vise od nedelju dana ... Dakle ponavljam javlja mi se posle vise od nedelju dana i govori kako ga je tek sada uzeo i otpakovao i kao ne radi mu ekran, ja ne znam koje su ovo price i fore za malu decu stvarno. On od mene ocekuje da mu uvazim reklamaciju posle vise od nedelju dana koriscenja telefona ? Ja idiot toliki nisam i vrlo dobro znam sta sam mu poslao i sta je koristio nedelju dana i znam da mi je stigao novac pre nedelju dana i da ga nije sada uzeo kao sto kaze, sto mogu i da slikam svakome ko zeli da mu to i dokazem, mada mislim da nema potrebe posto on to i sam priznaje u textu negativne ocene. Druze da si se javio odmah i rekao da nesto ne valja ja bih problem resio bez pogovora cak i na moju stetu podrazumeva se dobio bi nov displej. Ali ti znas da si dobio ispravnu stvar i sada me smaras saljes slike polomljenog ekrana iznutra i zalis se, smesno je...

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Osim razbijenog stakla moj S8 je bio u perfektnom stanju. Displej bez ikakvih oštećenja (mrtvih piksela, duhova i slično). Uz novo staklo dobio sam i tačku koja svetli na crnoj pozadini, dve crne tačke na vrhu displeja, posle 'profesionalnih' metoda skidanja lepka najbolji displej današnjice ispod novog stakla izgledao je kao izgužvana kesa. Lik mi je izmasakrirao telefon za medalju. Epilog : bačenih 85+ €, tel. sam prodao u bescenje samo da ga ne gledam
ne kapiram sta si hteo za te pare ? Nov ekran ? Svaki OLED EDGE ekran koji se lepi UV lepkom ostane manje vise izguzvan - tj. kada pogledas telefon sa strane na beloj pozadini videce mu se valovi, reparacija nije savrsena nije novo, opet to ne znaci da nije 10x bolje nego polomljeno, ne bih da neko stekne pogresan utisak zbog ovih glupih prica... U istom ce ti stanju biti telefon nakon reparacije kod koga god ga ti odradio, AKO TI RADI UV LEPKOM MAJSTOR TO JE TO - NIJE NOVO! ... A ako zelis NOVO Okej mogu i laminaciju da ti odradim posalji ga nazad ali naravno cena nece biti 85e nego 120e minimum za tu intervenciju ako zelis da se trudim pola dana oko tvog telefona... A taj pixel si imao u puknutom staklo, samo ga ti nisi ni video jer ti je bukvalno taj deo ekrana bio prikriven dubokom pukotinom sirine 5mm...

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju, poslao sam mu S7edge sa razbijenim staklom displeja i poklopca baterije. dogovor je bio na sve to da cena bude 85e a meni je otkup dosao nesto manje od 100e nekih 11700din. a kada sam otvorio paket telefon je bio u ocajnom stanju. lajsna izgrebana cela a nije bila. ekran sav u talasima poklopac dise svuda okolo. u roku od 1h pocelo je staklo ekrana da se odlepljuje uzas. posle 2 dana izbacio mi je i roze linije. telefon je u gorem stanju nego sto je bio. trenutno je samo za kantu. lose iskustvo jako.
LAZE! naplaceno mu je tacno koliko smo se dogovorili. Kad mu je stigao telefon clan mi se zalio da mu ekran ne naleze skroz na ram telefona na gornjoj ivici ( sto je delimicno mozda i bilo tacno ali takvu stvar naravno moze da primeti samo osoba koja je IZUZETNO obolela od perfekcionizma ) Ali okej rekao sam mu da mi nije problem da ga prepravim i da ga posalje nazad ... I nakon toga njega nema...proslo je BUKVALNO MESEC DANA! i onda me zove i kaze mi da mu je prslo staklo samo od sebe i kaze da se odlepio lepak sa ekrana ( navodno jos onda kad mu je stigao - nego mi nije javio tada ;) ) ... I kaze da su mu izasle roze linije na displeju... I TAKO SVE SAMO OD SEBEEEE...! Hahahaha... I STA SAD JA TREBAM DA KUPUJEM NOV DISPLEJ ? NEKA HVALA SRECNA TI NOVA GODINA DRUZE IDI TO TRAZI OD DEDA MRAZA, POZDRAV.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte nista od njega, poslao jedan imei broj telefona, porukom, a drugi telefon poslao u prodaji. Nece da prihvati telefon nazad i da vrati pare, odbija poziv nece da se javi na telefon. NE KUPUJTE NISTA OD NJEGA.
Kakav bre imei kakve su ovo gluposti ajde ne smaraj me vise ne davi me...poslao sam ti telefon sa slika iz oglasa... kakav je ovo clan daleko bilo nemam reci..., nekada dok mi je nalog bio bez negativnih ocena ja sam se trudio da ovakvim likovima koji smaraju uopste ni ne odgovaram na poruke na sajtu upravo zbog izbegavanja ovakvih ocena i prepirki... pa jel ti druze kupujes imei brojeve ili mobilni telefon....telefon je originalan kao i svaki koji imam u oglasima. Raspitivao si se za oba telefona iz mojih oglasa i poslao sam ti imei od onog crnog za koji si me zvao prvo... lepo si mi rekao kad si zvao daj mi imei od crnog i onda si mi se u oglasu javio za sivi telefon i ja sam ti poslao imei od crnog i onda si mi trazio sivi da ti posaljem jer ti je jeftiniji. ja sigurno nemam nikakvog razloga da ti posaljem pogresan imei namerno ..ne znam sta si se istripovao ...ako hoces od svih telefona koje imam kod sebe poslacu ti imei brojeve pa ih citaj do sutra .. Kupis telefon i onda hoces da mi ga vratis pod izgovorom pogresnog imei broja bezi molim te od mene zaobidji me....nisam ja crveni krst niti sam dokon da se smaram sa takvima.. .... Telefon je originalan i u potpunosti odgovara opisu oglasa ! Cak sam mu i racun sa garancijom dao gde se vidi da je placen 799e u Nemackoj. Lik je dosadan zato sam ga blokirao, nisam duzan da trpim njegovo izmisljanje i dosadjivanje..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam mu dav telefona. s7 obican i s7 edge. Obican je dobro uradio (skroz pristojno) a S7 edge nisam zadovoljan. .. Sa jedne strane ne naleze uz lajsnu ima 2 milimetra lufta, prednja kamerica mutna od lepka, a dole Home dugme upalo skroz, dole se uopste nije lepo zalepilo staklo. Zinulo je staklo i kad se stisne zvace i cuje se lepak. Odgovor je jbg desava se, bolje je ovako nego kad je bio polupan. .. Sami procenite da li ce te saradjivati. Zavisi za sta vam treba, ravan ekran ponavljam korekto odradjen ali edge kome je bitno da mu samo nije polupan ok a ko bi da ima korektan telefon ne preporucujem.
Bas i ne mogu da razumem ovo nezadovoljstvo ne kapiram cemu ova negativna ocena covek se istripovao da ce teze prodati telefon jer mu je malo upalo home dugme ... vrlo jaka stvar telefon radi savrseno bez mana... meni je ovo smesno na sta se on zali i daje mi negativnu ocenu, ako pogledamo kakav mu je bio izlomljen telefon ceo.. ... jbg ne ispadne svaki edge savrseno u svakom slucaju, eto desilo se nalio sam malo vise lepka i coveku smeta home dugme koje je malo upalo ali radi perfektno... Repariran telefon ne moze uvek da bude kao nov bez tragova da je tu nesto radjeno, ko hoce zagarantovanu perfekciju neka plati 5 puta vise ceo nov ekran

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZNO! !! ! Naručio sam potpuno ispravan telefon u savršenom stanju a dobio sam oštećen. Ivan odbija da vrati novac (36000 din. ) ili da telefon zameni sa ispravnim. Obmanuo me je namerno jer je isti telefon koji sam naručio nastavio da nudi na Kp.
Ne zanosi se dobio si 100% ispravan telefon u odlicnom stanju - bas kao sto je bilo i navedeno u oglasu. Naravno da mobilni nije bez ikakvih tragova koriscenja, normalno je da polovan uredjaj ima po neki sitan trag... Pa nije nov za te pare ja ne znam sta hoces od mene pises ovde gluposti kao da sam ti poslao polupan mobilni

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena kaaoooooo "AVION" najveća moguća. Čitajući ocene dugo dugo sam razmišljao da li pošaljem telefon Samsung S7 Edge na reparaciju zamenu stakla. Jer bilo je dosta negativnih ocena i komentara. Čak sam kontaktirao i neke članove koji su mu dali pozitivnu za reparaciju. Sa ciljem da proverim koliko dobro zaista radi posao za koji se oglašava. Od 3 člana koji su mu dali pozitivnu dvojicu je posle izvesnog vremena od 15-20 dana displej prestao da daje znake života. Posle niza kontakata telefonom sa dotičnim i njegovog uveravanja da reparaciju radi profesionalno a da su ti što su mu dali negativnu "cepidlake" i da gledaju svaku sitnicu. Poverujem i ja u slatkorečive priče dotičnog Ivana. Imao sam dva telefona Samsung S7 Edge. Telefoni nisu moji već od mojih mušterija. Ja sam da bih učinio uslugu mojim mušterijama kontaktirao sa njim dobro se raspitao šta i kako radi. Pitao sam ga nekoliko puta da li možeš sa sigurnošću da uradiš dobro reparaciju. Njegova priča je bila: ako displej nema mrtvih piksela bez problema se uradi i bude kao nov. Dobro rekoh mu. Poslaću ti dva telefona ti ih kad stignu dobroooo pregledaj pa ako treba skini staklo i vidi mogu li se lepo uraditi. Ako proceniš da neki neće moći da se uradi ili da ima mrtvih piksela nemoj ga ni raditi. Po prijemu displeja Ivan me poziva i kaže skinuo sam oba stakla ispravni su displeji radim reparaciju na obao. Rekoh dobro ti uradi pa kad budu gotovi javi nek budu par dana kod tebe jer za koji dan idem s poslom u Niš pa ću navratiti po njih da se slanjem poštom ili nekom drugom krirskom službom ne oštete u transportu. Posle dan dva Ivan se javlja da je ipak jedan od displeja oštetio priliko lepljenja. E tad počinju laži i priče razne da je displej imao ipak neko oštećenje koje on nije mogao da uoči. Ali kao daće mi on neki njegov S7 Edge i u zamenu za taj moj što je neuspešno reparirao i uništio ekran. Ja pristanem ajde rekoh greša se može svakom desti daće dečko drugi nije ni bitno. S nadom da ću bar sa drugim telefonom koji je isto na reparaciji proći bolje i bez problema. Posle 1dan zove Ivan i kaže drugi displej sam od sebe dobio liniju preko ekrana ali to kao nije ništa strašno vidi se liniji samo na beloj pozadini. E tu počinje slanje video snimaka preko vibera da me uveri kako je ta linija gotovo neprimetna i priče da je to posledica pada i mnoge druge izmišljotine. Pristanem ja i na takav. Sa ciljem da već jednom okončam tu AGONIJU sa displejima. Dogovorimo se da ću za vikend doći u Kruševac da lično preuzmem telefone. Kad sam ih ugledao to je bio pravi šok za mene. Telefoni musavi od UV lepka. Staklo ni na jednom delu lajsne nije prišlo kako treba sa svih strana po 1mm lufta. E tu počinje njegovo ubeđivanje da je to moralo tako da je skidao staklo sa jednog pa čistio pa potom stavljao na drugi. .. . Da eto ipak sad rade kako tako nisu baš sjajni ali rade. Nisam imao drugog izbora nego da ih preuzmem takvi kakvi jesu. Pošteno sam mu platio za dve reparacije 150€. Kažem Ivanu: ja sam se razočao u tvoj rad. Da posle onolike priče i tvojih slatkorečivih obećanja da će reparacija biti ovako loše urađena. Da sam znao ranije ne bih ni u ludilo ti slao telefone da se "Igraš" s njim i učiš repararirati na njima. On reče: PRIZNAJEM DA SAM SE OBRUKAO I TO BAŠ MNOGO OBRUKAO ALI ŠTA SAD. ŠTA JE TUJE. Raziđosmo se bez pozdrava jer sam bio ogorčen kako je loše uradio. Spakujem telefone u kutiju od stiropora umotane svaki posebno u foliju. Sa prednje stane na ekran stavim sunđer da se pak nebi oštetili od vožnje u automobilu. Sledeći dan kad sam stigao kući vadim telefone i blago ih čistim sa mikrofiber krpicom. Jedan od njih sam očistio upalio probam vidim radi i zatim drugi. Čim sam prešao krpicom po ekranu primetim da se UV lepak povugao iz oba gornja ugla i to veličine 5mm. Folija pod staklom smeružana zgužvana totalno. Uključim telefon čuje se zvuk međutim slike nema na displeju. Odmah Ivanu pustim poruku da je telefon prestao da radi. Pošto je bila noć odlučim da sačekam jutro pa da ga pozovem. Kad sam saopštio da telefon neradi da je displej neispravan. Njegove reči su bile: aaaa to su ti pritiskao ekran kad si ga brisao i zato je crkao ja stim nemam ništa i ne zanima me uopšte. Spustio mi je slušalicu. Pokušavao sam da ga pozovem mnogo puta nije se javio. Na sms poruke i viber je prestao da odgovara. Probao sam i sa drugih brojeva telefona ali čim bi čuo da sam to ja prekidao bi razgovor. E pa neide to tako Ivane. E sad sklopio sam ja kockice šta on radi. Dobre displej sa telefona skida i reparirane ih prodaje na istom ovom sajtu. Prodaje i telefone koje sklopi od naših displeja. A one loše sa greškam mrtvim pikselima i sličnim manam podvaljuje nama lakovernima Svako ko želi slike telefona, prepisku poruka izmađu mene i Ivana. Screenshot ili audio snimak razgovora neka slobodno piše na mail iz mog naloga poslaću kako bi se uverili. S ciljem da se i vama drugima nedesi ovako loše iskustvo i da nebaciti uzalud vaš novac. Svako ko razmišlja da li pošalje telefon na zamenu stakla neka dobro pročita ovu ocenu. ZAOBIĐI TE IVANA U ŠIROKOM LUKU. I BUDITE SIGURNI DA NE RADI ONAKO DOBRO KAKO SE NAHVALIO U TEKSTU SVOG OGLASA I U VIDEO SNIMKU.
Mrzi me da citam ove gluposti recicu samo kako je realno bilo: Dao mi je 2 EDGE telefona da mu uradim za njegove musterije, drzi lik servis inace i naplatice iste te reparacije duplo skuplje ljudima. Ja sam mu vratio na ruke 2 uradjena potpuno ispravna telefona, od kojih jedan nije bio bas idealno uradjen u smislu da je displej malo odskakao od okvira ko ne razume neka pogleda u ovom klipu o cemu je rec: https://www.youtube.com/watch?v=jQ9hwtt-Mb4 , sto je on video licno i pitao me je da li smem da ga otvorim i da ocistim ovaj lepak od ispod malo krpom i ja sam mu na to odgovorio ne diraj ga nikako! Ne znam na sta se zalis sad, ja sam ti rekao radi sve ali nemoj da ga diras nemoj da ga pritiskas na dole uz okvir i ne vadi taj lepak sto se malo vidi sa strane pokvarices ga, bolje je da malo odskace ekran nego da bude neispravan! Ti si sve to lepo cuo i sledeceg dana si pravolinijski uradio ono sto sam ti rekao da ne radis, za dalje ne odgovaram. Na onom jednom telefonu si musteriji mogao da naplatis punu cenu bez problema! Za drugi si lepo mogao da naplatis onoliko koliko sam ti ja naplatio i da budes na 0, opet bi zaradio na onom prvom i bilo bi ti lepo, ali ne ti si morao da se pravis pametan da ga pokvaris. Ja sam ti dao oba ispravna telfeona i ti hoces 1 neispravan da mi vratis. Ne ide tako druze.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao nam je polovan LCD, iako je u oglasu pisalo da je nov. Nije ni to problem, problem je sto je LCD neispravan, ima fleku. Na moj poziv u vezi toga, covek odgovara sledecim recima: "Nemoj da me smaras za tu jednu tacku! " A poslao mi polovan, neispravan ekran. Naravno, sada se ne javlja na telefon. Sve u svemu, treba ga izbegavati u sirokom luku.
Poslat je potpuno ispravan, nov i originalan ekran. Ekran je testiran pre slanja i proveren. Reklamaciju ( ili bolje da kazem pretnju ) necu da uvazim zato sto nisam ja ugradio ekran nego ga je on ugradio ( samim tim ne mogu nikakvu garanciju da dam ) i ne znam kakva mu je fleka izasla. Spustio sam mu slusalicu i rekao sam mu da me ne smara jer mi je pisao celog dana pretece poruke, evo prilozicu i sliku njegovih romana: http://imgur.com/a/cYNPm

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne saradjujte sa ovim likom! !! !! ! prodaje pokvarene telefone, sad ce da se brani da pise kako je on ispravan ali kazem vam izbegavajte saradnju sa njim.
A sta je to neispravno na telefonu i sta to ne radi tacno ako mozes da definises ? Porucujes polovan telefon i kad ti stigne zalis se jer ti nisam rekao da je otvaran i hoces da mi ga vratis...Uopste me nisi ni pitao da li je otvaran niti mislim da je bilo potrebe da me to pitas to s obzirom da vidis moje oglase i ocene, ti si u startu trebao da znas da su 90% telefona koje ja prodajem otvarani i da im je verovatno menjano nesto.. Napomenuo bih ostalima koji citaju ovo da to nikako ne utice na rad telefona! Ja nisam dokon da zbog toga prihvatim telefon nazad, nemam ja vremena za necije predomisljanje, lepo sam ti poslao telefon na kojem sve radi, sa full opremom i koji je bez ostecenja i ne razumem u cemu je problem, opis mog oglasa je tacan u potpunosti i poslao sam ti po dogovoru telefon...ako si hteo nov nekoriscen vodootporan s7edge onda ga kupi za 550e, a ne polovan za 330e

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posaljem mu telefon sa razbijenim staklom a ispravnim displejom, on gda pri reparaciji osteti tako da sada ne radi, ukrivo zalepi staklo i posalje mi takav telefon. .. Sta da radim ja sa takvim telefonom. jos mi naplati za ovu sramotu umesto da se pokrije usima. .. . Izbegavajte ovog clana u sirokom uglu, da se ne opecete kao ja. ..
Ovo je cista laz! Poslat mi je telefon sa neispravnim ekranom! Evo prilazem snimljen dokaz i objasnjenje o cemu se radi. Poslao mi je na reparaciju slomljen neispravan ekran kojem treperi slika cim se pipne u gornjem desnom uglu kod prednje kamere malo jace ( ostecen je flet kabl ekrana )! Vec je pokusao da skida staklo sam, cackao ga je i svesno mi je poslao telefon kojem je na pola skinuto staklo u gornjoj polovini, sto i nije toliki problem da on nije ostetio flet kabl. Ekran mu je odskakao gore desno od lajsne, otvoren je bio, ogromna rupa je bila izmedju okvira i ekrana + okvir telefona je bio pokrivljen totalno na tom mestu! Evo neka pogleda svako snimke o cemu se radi: https://www.youtube.com/watch?v=kufI0qVKCh4 https://www.youtube.com/watch?v=L4BDj35MJHU Ja sigurno nisam toliko nesposoban da ne umem da zamenim staklo na S5...

Usluge | Servis i popravka > Servis mobilnih telefona

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Telefon poslat sa naprslinom stakla. Sutra se javlja jer je polomio ekran i kaze da vrati ili da platim ekran. Posle dogovora da podelimo cenu ekrana posto je njegova greska covek salje telefon koji je unisten. Frejm je izdeformisan od menjanja ekrana. Dugme glavi a ekran prepun mrtvih piksela. .. Posto ce on svakako imati odgovor na ovo svako koga interesuje prepiska kao i slike telefona sa zamenjenim ekranom moze da me kontaktira putem poruka. Telefon koji sam slao je S7 Edge.
Nazalost tacno je da mi je pri reparaciji pukao njegov ekran kojem je naprslo samo staklo i da je clan morao da plati reparaciju malo skuplje, podelili smo troskove novog ekrana. I sada on pronalazi neko zadovoljstvo u tome sto me negativno ocenjuje i pise neke besmislene lazi da sam polomio frejm i da sam kao ugradio ekran sa mrtvim pixelima..gluposti... taj frejm tj. okvir telefona je metalan i moze samo cekicem ili brusilicom da se polomi, stavljen mu je nov ekran bez ostecenja i bez pixela zbog kojeg sam u debelom minusu.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije covek od reci. Navedeno je u oglasu da 100% sve radi, ali nije bas tako. Da ne bih odugovlacio pricu, posto ce se svakako braniti, kako sve radi kako je kn posten itd. Ja sam evidentirao chat sa njim, imam video zapis. Ko zeli neka me slobodno kontaktira za infirmacije i materijal, posto ce se (kako sam gore naveo) braniti kako je on posten i kako ja lazem za sve ovo. Ne preporucujem saradnju NIKAKO! !! !
Jao bas mi je zao Milana izgleda da je on mali pa ne razume sta kupuje. Prodao sam mu citav, ispravan fizicki perfektan i neostecen polovan ekran sa mrtvim pixelom ( tackica braon boje koju sam slikao i napomenuo da ekran poseduje ) - cak sam i snimio video klip koji je bio u opisu oglasa, dakle sam ekran jeste bio defektan i to se jasno videlo na slikama) . Ne znam u cemu je problem i sta je on razumeo kada je procitao moj oglas, ali svakako da za 50e nece dobiti nov ekran koji kosta 160e. Jos sam mu i cenu spustio maximalno i njemu opet ne valja ekran... ne znam sta je u pitanju da li mu je pixel uzivo veci nego na slikama i na sta se zali, uglavnom samo znam da sam jasno snimio i slikao ono sto prodajem. Evo moze se pogledati rad ekrana na ovom snimku: : https://www.youtube.com/watch?v=uYc9h3sIiss

Mobilni tel. | Oprema i delovi > LG | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

LG G3 poslat na zamenu razijenog stakla. Zamenjen amaterski postoje fleke iza stakla i ogrebano staklo sa obe strane. UCI SE na nasim telefonima a reko da ce biti neprimetno. Ocene su od prijatelja NJEGOVIH
Poslat mi je LG G3 sa neispravnim ekranom tj. touchem i koji je polomljen u paukovim mrezama, polomljena je cak i plasticna lajsna na par mesta - ulazila je voda u telefon tj. u ekran i ko zna sta jos...samo znam da sigurno to nije bio telefon sa samo malo polomljenim staklom kako clan tvrdi. Telefon je bio pregazen i totalno neupotrebljiv. Zbog neispravnosti touha i crne pozadine koja je bila namestena na zakljucanom ekranu telefona ovaj clan uopste nije ni znao da mu na ekranu telefona vec postoje fleke - koje se vide na beloj pozadini i sada mene krivi za njegovo djubre koje mi je dao da repariram..sramota za 30e negativnu da mi da, a oziveo sam mu telefon i vratio ga u stanje funkcionalnosti0...ako je hteo NOVO i ocekivao NOVO mogao sam lepo ceo ekran za 50e da mu zamenim sa sve lajsnom i dobio bi nov telefon kao sto je i ocekivao. " Napomenuo bih da je istina to sto kaze da sam mu pre nego sto mi je poslao telefon rekao da ce biti kao nov nakon ugradnje, ali naravno to nije bilo moguce jer mu je osim naprslog ekrana telefon bio kompletan krs koji je prepolovljen.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Polat S7 Edge sa manjim oštećenjem stakla, 100% funkcionalan i besprekoran. Vraćem sa displejom koji više ne radi, tj. blinka sve vreme. Sa opaskom da je telefon uništio do kraja. 1. Telefon vraćen umotan u toalet papir 2. Lepak je došao do utora za punjenje baterije, tako da više ne moze ni da se puni 3. Home taster zapekao, ne moze da se koristi 4. Pali gasi reset taster koči jer je i on stradao od lepka koji je popunio sve pore 5. Displej prethodno potpuno ispravan sad ne regauje, nego povremeno blinkne, na dodir home tastera ili power reser tastera reaguje ali svega 1-2 sekunde. Ivan se ispočetka nije hteo javljati na telefon i to sve nakon video snimka koji sam mu poslao, pa je odgovorio uz nekoliko poruka. Telefon je stigao u 18:30h u kancelariju u kojoj radim, ali sam u subotu posle 14h otišao po njega, kada sam odmah i zvao Ivana da mu saopštim da mi je poslao neispravan telefon. U suštini ja sam sebi već uzeo s8 telefon, tako da mu nisam trazio ništa, sem da pogleda telefon i sam proveri da li može da ispravi brljotinu koju je napravio. U ponedeljak ću na žalost morati da prijavim ovog momka. Sa žaljenjem moram da konstatujem da je momak neiskusan, i po pitanju rešavanja ovakvis servisnih usluga nedorastao poslu, kako po znanju tako i po komunikaciji sa kupcem/krajnjim korisnikom.
Telefon ti je poslat u potpuno ispravnom stanju sa novim staklom. Glupo je da lazes da ti je telefon urucen u 18:30 u kancelariji kada postoji pisani dokaz da si u 10h ujutru preuzeo paket - znaci na sajtu poste se vrlo jasno moze videti po broju posiljke da ti je paket urucen u 10 sati ujutru, a napisacu i broj posiljke ovde da svako moze da vidi i da proveri o cemu pricam: PE589289514RS http://imgur.com/dpScoMS Marko Vezmar primio u 10:00 - 02.06.2017 ----------------------------------------------------------- Marko mi se zali i daje negativnu ocenu tek 2 dana nakon preuzimanja 04.06.2017. i ubedjuje me kako sam ja kriv jer je ekran poceo da mu blinka ? Ja nisam ovca da padam na te fore i da skacem sam sebi u stomak zbog tvoje greske, ne znam sta si mu radio samo znam da se nista nisi zalio kad si ga preuzeo i kad su mi stigle pare tog dana ujutru. Covek me tek dan i po nakon reparacije zove da mi kaze kako je telefon licno probao i uverio se da je sve okej, onda ga je dao zeni i navodno je njoj nakon 10 minuta poceo displej da blinka i da se gasi. Stvarno nemam komentar na tu tvoju pricu i na ovu negativnu ocenu.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu telefon s6 edge plus da mi zameni staklo ali je imao mrtav piksel i nije mi rekao da moze da bude problema nego je gledao svoj interes, takodje je naveo da ce biti maltene kao nov, a staklo nije lepo stavio odlepilo se i dugmici lepo ne klikcu kao pre, ima kao neke neravnivne po ekranu a mozda je to do stakla koje je kinesko ali manje vise to, stigao mi je telefon na kome nece radi tac a poslao sam mu ispravan tj koriscen tako mesec dana, i onda me je sad blokirao na kp i ne zeli nikakvu komunikaciju treca stvar skidao je neke aplikacije na mom telefonu a ja sam samo hteo staklo da zameni a ne i da se igra sa mojim telefonom. .. molim sve korisnike da izbegavaju ovakve kao sto je ovaj clan, ,, jeste da on ima dosta ocena ali ima i jos jedan nalog svoj sa kojim se ovde ocenjuje, mislim da su sve ove negativne zasluzene
Ja nisam kriv sto si mi poslao defektan ekran sa mrtvim pixelom ( PIXELI POVECAVAJU RIZIK DA NESTO KRENE PO ZLU U SVAKOJ REPARACIJI ) i naravno taj pixel je ostao idalje na istom mestu nakon reparacije i na tom mestu je zabagovao tach malo u toj tacki. Jbg desi se. U pitanju je bila mala crna tacka koja se nalazila otprilike negde kod slova "A" na tastaturi i zato sam skidao aplikacije za tastaturu ( hteo sam da ti spustim tastaturu malo nize nego sto je fabricka bila, da bi mogao da kucas bez problema ) Popravka je dokumentovana/snimljena, staklo je original naravno. Rad i izgled ekrana se mogu videti na snimku : LINK: https://youtu.be/d2tqdely1xQ

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Odneo sam telefon licno decku. Dok sam ga pocastio picem i pricali rekao mi je da to nece ni servis da provali da je radjeno jer mi je tel u garanciji itd , da ce to da bude kao pre sto je bilo bla bla. .Posle 2 dana stize telefon i moje neprijatno iznenadjenje . generalno je zamenio staklo samo kako ? Kakav je kvalitet zamene ? ?! Ocajan ! Prvo sam primetio da leva i desna ivica telefona nisu isto prisle. .na levoj je rasirena toliko da mislim da ce staklo da se odlepi dok je na drugoj strani okej prisla. .Drugo ispod ovog zastitnog stakla koje smo menjali imaju neki talasi-oblaci sta vec koji se najvise vide na beloj pozadini ( naravno vidi se i na ostalim bojama cak i kad je zakljucan ekran ) . .. svega toga nije bilo u prici kada smo pogadjali posao. .. par komada prasine izmedju zastitnog stakla i ekrana pa sada i kad je upaljen ekran msm da je prljav al nije , nego nije lepo obrisano dok je lepljeno. .. Tako da decko je u principu zamenio staklo na telefonu ali kvalitet usluge od 1 do 10 ocena 3. .. tako da sam znao ne bih nikako uradio. .. Zvao sam ga 2 puta . Prvi put mi je rekao kao zalepi foliju preko ekrana manje ce da se vidi jbg. .. Zalepim ono isto nema veze sa folijom i onda ga zovem da vidim sta moze tu da se uradi da se malo sredi jer me nervira ekran i onda opet prica "jbg tako je kako je". .iskulirao oba puta , gde se nije ni potresao da kaze ajde popravicemo nesto izvini ovo ono. .nista. .. Napomenucu da decko nije prevarant uredno je poslao moj telefon preko kurirske sluzbe ali dal zbog nedovoljnog iskustva ili manjku godina ( ipak je on 96 godiste ) nije uradio telefon kako je trebao . .. Ipak s7 edge nije taraba neka pa da se zalepi pa kako god ispadne , to je lep telefon koji ne kosta 50 e . .pa da frnemo pa kako ispadne. .. ali eto. .. to je moje iskustvo sa ovim deckom i naravno ko god ima ovakav model telefona kao i ja NE PREPORUCUJEM da lepite staklo kod ovog decka . .. ne zato sto sam ja sada ljut nesto ili sta vec. .. nego zato sto ce jos vise da zeznete telefon , bice ruzniji 2 puta. .bolje skupite jos toliko koliko bi dali njemu i menjajte u servisu . .onda makar imate dokaze i nekog mozete da vatate za gusu ako ne valja. .toliko od mene
Haha, odlicno imam predlog: Ako je to tacno sto tvrdis rado bih ti dao sada odmah naprsli S7 edge da se menjamo ( moj krs za tvoj citav reprairan - posto ti se ne svidja kako sam odradio staklo... ) a imam gomilu krseva kod sebe pa mozes da biras koji ces Rekao sam coveku u startu da na zakrivljenim tj. EDGE modelima ne moze svaka reparacija da ispadne 100% savrseno i da ce se mozda poznavati da je telefon repariran ( u smislu da ne nalegne savrseno na ivice lajsne u potpunosti kao sto je fabricki bio, jbg moze da se desi - svejedno ovo nije nista sto bode oci do te mere da covek panici ovako ) Napomenuo bih da sam mu u kaficu licno pokazao kako izgleda repariran EDGE telefon i nakon toga mi je ostavio telefon znaci pristao je da mu odradim reparaciju. ---------------------------------------------------------------------- Mogu par odgovora na ovaj njegov negativan komentar da dam : 1. Da se poznavalo da je radjen - jeste po malo, 2. Da je telefon bio bolji pre reparacije 2 puta kao sto on kaze - NE NE NE ! ! ! NIJE naravno da nije, ovo sto je on izjavio je cista glupost.. telefon mu onakav u paukovim mrezama nista nije vredeo... 3. Od njega je skroz nekorektno sto pravi od muve slona - ovo se odnosi na to sto ekran nije nalegao na lajsnu perfektno i zbog toga on ovde pise da se plasi da ce se odlepiti staklo... NARAVNO DA NECE ... JER JA EKRAN I STAKLO LEPIM UV L.O.C.A LEPKOM KOJI SE SUSI U UV LAMPI I TELEFON OSTAJE ZALEPLJEN CVRSTO KAO KAMEN NAKON UGRADNJE... dakle nema sanse da se nesto odlepi i to sto staklo nije naleglo savrseno uz lajsnu je druga prica koja nema veze sa odlepljivanjem i to se nista ni ne vidi toliko 4. Vide se talasi ? Da vide se kada zarotiras ekran i gledas u njega bukvalno bocno skroz sa strane od ivice i to se samo na beloj pozadini vidi po malo. A ja jos uvek nisam upoznao ni jednog coveka koji koristi mobilni bocno od ivice.. Telefon nema nikakve mehure/prasinu, nakon reparacije slika je savrsena i vise o tome mozete videti na mom video klipu na Youtubu ( naziv snimka: UGRADNJA STAKLA S7 EDGE ) ###################### Ja sam svestan da u ovom rizicom i jako pipkavom i osetljivom poslu mogu da naletim na ljude koji ce svejedno biti nezadovoljni bezobzira na to sto ja radim reparacije slomljenih telefona duplo jeftinije nego u servisima, A TVRDIM DA RADIM KVALITETNIJE! jer 99% servisa u Srbiji ni ne radi reparacije na EDGE modelima. Sama cena usluge govori da ja znam sta radim, ne naplacujem maglu. Meni je rizicna svaka deseta reparacija ovih ekrana, a u servisu je njima rizik svaka jer ne znaju to da rade niti zele da se cimaju sa time i da rizikuju da im pukne ekran, cena sama za sebe dovoljno govori o meni i mojim uslugama! Pa cak sam i na snimku uspeo da uhvatim kako popravljam zakrivljen telefon. Toliko od mene LINK : https://www.youtube.com/watch?v=zbZ3GYvfDX0&t=3s

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Displej telefona ima zutu fleku koja se sve vise i vide siri tako da ce za par dana fleka biti 1/3 ekrana. Clan je u pocetku priznao gresku da je telefon na brzinu upakovao i stragao pa zbog toga je procureo uv lepak jer na tom telefonu zamenjeno staklo ekrana. Ja sam mislio da je fleka zbog toga i dogovorili smo se da mi vrati natrag 10e ali u slkucaju da se ne prosiri fleka do kraja dana, i to je ispostovao, medjutim uvece sam mu rekao da se fleka prosirila i on je rekao meni da mu telefon posaljem sutra da ga prepravi ili ako hocu da mi vrati sav novac a telefon da zadrzi, medjutum sutradan kada sam ga zvao spustio mi je slusalicu, niti je bar uzeo telefon da sredi niti da vrati novac, nije u redui sta vise poceo mene da krivi da sam kriv za stanje telefona. Ja sam snimio tog dana i video na yt u kakvom je stanju telefon, i clan je oid tada jos gore poceo da me ignorise i spusta po treci put slusalicu i niti vise hoce da se javlja. Znaci meni proda telefon koji je verovatno neispravan odnosno sigurno se pregreva pa zato se lepak siri. Sada niti zeli da vrati novac niti da ga sredi niti cak da mi da drugi telefon jeftiniji, jednostavno sada ne bi mogao da ga prodam ni za 60e. Ne mogu da verujem da takav clan koji je prodao krs telefona da nece da reaguje na reklamaciju niti ga interesuje, zato svima savet ne kupujte telefone one na kojima je pogotovu menjan touch a da niste licno preuzeli telefon i testirali ga. Telefon nije kao na slikama oglasa. Toliko pozitivnih ocena i da na takav bezobrazan nacin da se odnosi prema kupcu je prosto neverovatno.
# Clanu je prodat potpuno ispravan telefon bez ikakvih fleka. # Nakon jednog dana koriscenja pozalio mi se da mu se pojavila ZUTA fleka na beloj pozadini na ekranu telefona u donjem levom uglu # NAPOMENUO BIH DA ZUTA FLEKA NE MOZE DA SE POJAVI OD PROVIDNOG UV GELA KOJIM JA LEPIM STAKLA I TACEVE, TAKVO OSTECENJE DISPLEJA MOZE SAMO DA SE POJAVI AKO JE NESTO PROSUO PO EKRANU ILI AKO GA JE PRIGNJECIO # Njegovu reklamaciju ne zelim da uvazim jer ne mogu da prihvatim nazad telefon u takvom stanju, nisam mu takav mobilni prodao.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani clan je poslao otpakovan uredjaj, iako nije tako stajalo u oglasu. Na samom ekranu postoje fabricke mane, koje prodavac nije mogao da uoci ispod folije, ali ipak ne uvazava reklamaciju. Dao je radnu garanciju na telefon 30 dana - ne radi mobilni internet na telefonu i mreza se stalno gubi on ne zeli da razgovara. Slagao je i da je na telefonu andoid 6 iako je 4.4.4. Generalno nisam zadovoljan saradnjom jer telefon nije funkcionalan i ne odgovara opisu. Jeste nov, ali sa nedostacima i fabrickim greskama. I ovim putem zelim da naglasim da cu rado dostaviti dokaze o svemu prethodno izrecenom.
Clanu je prodat neotpakovan NOV! LG G3 VS985 3GB RAM / 32GB Garancija vazi na rad telefona 30dana Ukoliko nekog zanima ova negativna ocena evo moze da pogleda o cemu se zapravo radi , slikao sam nasu komunikaciju: 1. slika (uklonjena od strane administracije, sadržala lične podatke korisnika) 2. slika : http://i.imgur.com/7RuV0o4.jpg 3. slika : http://imgur.com/y2UlJTn 4. slika : http://i.imgur.com/EtauIG6.jpg

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Verovao sam da pozitivne ocene znace da se clanu moze verovati ali nije tako. Prodao mi je krs od telefona, menjan ekran lepljen super lepkom, zvucnici probijeni. .. u oglasu nista od toga nije naveo. Ogromna negativna ocena!
Tacno je da sam kupcu prodao potpuno ispravan i odlicno ocuvan polovan mobilni telefon koji je otvaran, tacnije kojem je menjan ekran i naravno da nema funkciju vodootpornosti!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.