Respect

Beograd

Član od: 17.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakva saradnja sa ovim covekom. .. Narucio je telefon, a kad mu je stigao pravi se lud da nista nije narucio. Provereno u kurirskoj sluzbi.
Nije istina da nisam hteo preuzeti telefon,da me je neko zvao i dolazio na vrata uzeo bi ga...ali me niko nije zvao niti nista,a sem toga ja sam zvao da vidim u korisnickoj sluzbi oni su mi obrazlozili da je telefon vracen...sem toga kupio sam telefon isti takav,jer nisam mogao da cekam vise,coveku sam regularno platio...sto se i vidi na mojim ocenenama...vas bi takodje kupio da je sve stiglo,a posto nije do mene molim lepo.Ova negativna ocena na mene nece uticati jer ja vas nisam prevario i smatram da niste trebali da me ocenite,ali ok....zelim vam sve najbolje i da sto pre prodate telefon! sudeci,ako tako budete slali drugima kao meni da cekam telefon 5 dana nikad ga necete prodati,sem toga i cekao sam vas i vise nego dovoljno pozz..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.