Rework

Subotica

Član od: 16.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pogrešan opis proizvoda. Predmet nije odgovarao opisu iz oglasa. Prikrivanje stvarnog stanja grafičke karte(stavljeni zamenski neoriginalni delovi, ogrebotine i ulubljenja).

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Milsio sam da doticnom ne dajem negativnu zato sto mi se prva tura grafickih kartica na prvi pogled ucinila dobrom sve do danas gde je jedna od tri kartica koje sam kupio otkazala. Druga tura od pet kartica je potpuni promasaj. Jedna kartica je fizicki ostecena mislim da je tako poslata. dve su neispravne ne prolaze test, a u oglasu je stojalo da su potpuno ispravne. na jednoj od ove dve ispravne je ispao kuler a na svim ostalim ispravnim karticama kuleri su u ocajnom stanju i previse se cuju sto takodje nije navedeno u oglasu. sto se pakovanja posljiki tice to je ravno nuli Jedna zasluzena negativna kao i prosle tri cini mi se. VODITE RACUNA I UZIMAJTE SAMO LICNO To je moja preporuka
Paket je preuzeo tako da mi je javio da je upao u vodu i da je razbijen, ni dan danas nisam dobio slike ni izvestaj iz kurirske sluzbe, trazio sam da mi vrati neispravne kartice, ni to nije hteo da ucini, samo je trazio jedan ventilator koja se slomila u transportu, ja mu posaljem taj jedan ventilator na svom trosku pa mi lupi negativnu. Na oglas stavlja kartice koje je uzimao od mene cak i sundjer isti neostecen koristi za dalje pakovanje u komsam mu ja poslao kartice koje su navodno neispravne, Posedujem slike. u kutiji je stavljen sundjer od 10cm na njega graficke, pa na njih ponovo sundjer, ali ako kuriri razbiju nazalost nema pomoci. citiram kupca "druze jednu koju su slomili zato sto je paket beoma lose zapakovan odgovoran sam ja jer sam porucio pouzecem i to nije problem. ostale cetiri dve su dobre prolaze test i lepo se ponasaju u igricama, jedna jedva prolazi test i moguce je igranje igrica, a poslednja karta je neispravna ne prolazi test i ne mogu se igrati igrice na njoj . da li nudite neko resenje vi? jer je ocigledno da su te cetiri kartice u takvom stanju poslate. " Nazalost na bahatost kurira ne mogu da uticem. Ali sam ponudio da mi vrati neispravne kartice i da resimo problem.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac, je u oglasu naglasio da racunaru fali samo hard disk. Racunar posle testiranja bez hard diska podize temperaturu i brzinu ventilatora. Procesor ne odgovara oznaci racunara koji je postavljen u oglasu.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se ako kupim 15kom da će platiti poštarinu, ja mu još pišem, pošalji 20kom ovih adaptera. Na kraju morao sam i poštarinu ja da platim. Dogovor je dogovor, žao mi je. Izbegavajti ovog člana!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Paneli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Savet kupcima, izbegavajte prodavca u najširem mogućem luku, šalje polu-ispravne frankeštajne od ekrana, koji crkavaju vrlo brzo, a posle se pravi lud.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.